Morrinah Var var ben gördüüüüm hayırlı olsun şimdiden hemen kan ver bende bu ay 4 gün kala öğrendimmmm inşallah sonuç güzel olur bitanem haber ver mutlaka
Auri Morrinah yaaa hadi inşallah Yarın gidip vereyim hemen Sizin de hayırlı olsunn sağlıkla gelsin bebiş🥰🥰
Auri Onsekiz06 Teşekkür ederimmm Belim ağrıyor bir haftadır falan akıntım çoktu Kasıklarımda ağrı hissettim birkaç gündür Uyku hali vardı midemde de yanma hissi var sürekli Maşallah ben kendim test gibi olmuşum zaten😂
Onsekiz06 Auri ay benim belirtilerim de aynen böyle özellikle midemin yanması çok garip geliyor ne yesem midem yanıyor ya benimde bat 8 🥺
Onsekiz06 Auri geçen gün post açmıştım buraya hatta mide yanması gebelik belirtisi midir normalde yediğin haşlanmış yumurta mideme dokunuyor diye 🫣
Minee41 Auri aynı benim gibi bende 4 gün kala yapmıştım ve aynen böyle çıkmıştı ne zamandır istiyordunuz
Auri Minee41 Biz bu ay düzgünce denemeye başladık Sadece bu ay ilk defa ovülasyon testiyle takip ettim Yumurtlamayı değerlendirdim
Sbrn78 Auri var canım adet tarihiniz geçtiyse ve yakınsa cizgide cıkmış kan verip netleştirme zamanı gelmiş🩷
Zliha01 Auri daha adetine var sanırım normal bence 2 günde bi kan ver bakalım artış nasıl olacak hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına alırsın inşallah