petronix Auri Çizgi var çizgi olmasaydı zaten o ilk çıkan çizgi tam ortada olurdu canım kan ver bence acilde inşallah hamilesin 🌸
Obirtazeanneee Auri benimde böyleydi ilk kan testinde çıktı sonra prodoctor test yaptım aynı böyle bir çizgi çıktı yol sandım tekrar kan verdim 581 di🥰
bereninannesi__ Bende gördüm kanda daha net öğrenirsiniz. Bu testi çok kullandım yalancı pozitif görmedim hiç. Ama görenleri okumuştum.
Minee41 Auri hamilesin sen canım bende prodoctorla aynen bu şekilde öğrendim 2 gün sonra tekrar yap koyulaşacaktır kesin
Minee41 Bekle Auri bekle 2 gün ben bekledim bir tık koyulaşacak sonra 2 gün daha bekle gene yap bir tık daha koyulaşacak sonra git kan ver kaç gün geciktin
ilaydarabiaoz Auri bir test daha yapın tekrar çıkarsa kan verin kesinlesin ama farklı marka ile deneyin birde kaset test artimed felan olmasın ya oncomed alın yada albi
Auri Minee41 Daha gecikmedim 4 gün var ama belirtileri hissediyordum Bir yapmak istedim ve böyle çıktı🥹
Minee41 Auri aynı benim gibi bende 4 gün kala yapmıştım ve aynen böyle çıkmıştı ne zamandır istiyordunuz
Auri Obirtazeanneee"#p35221558 Yaaa gerçekten mi 🥹🥹 Bana umut verdiniz Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi 🥰