Dilberak Merhaba , ben Medipol mega bağcılarda doğum yaptım doğduktan 7 gün sonrada ilk ameliyatını orda oldu kızım doğumla ilgili hiçbir sorun yaşamadım ama kvc yoğunbakımdan bilgi alamamak bebeğimi görememek gibi sıkıntılar yaşadım.Yapay damar takılmıştı takılan damar verilen süreyi karşılamadı, attıkları dikişler eve geldiğimizde açıldı tekrar gittik tekrar dikiş attılar 2 gün sonra tekrar açıldı. O sebeple medipol megada devam etmedik. 2. Kez dikişler açılınca siyami Erseğe gittik.
Siyami Ersek’te yoğunbakımda tekrar dikiş attılar 1 aylık bebeğimin göğsüne hiçbir uyuşturma anestezi vs yapmadan bağırta bağırta dikiş attılar en azından uyuşturucu bi krem sürebilirlerdi hafiften.En büyük yaramdır kızımın o çığlıkları.. O sırada yoğunbakımın mutfağını kullandım bebeklerin biberonları bi leğenin içinde bekliyordu bulanık kirli bi suda. Daha sonra kontrol amaçlı yine siyami erseğe gittik akciğere kan gitmiyor acil anjiyo dediler anjiyo için yatış yapıldı. Odalar küçücük ve en az 2 kişi kalıyorsunuz hemşireler asla ilgilenmiyor odada eşyalar çok çok eski.Süt sağıyorum bebeğim çok küçük yanına kimse gelemiyor sabah kahvaltıda verdikleri 1 yuvarlak ekmek 1 dilim peynir 1 bal başka hiçbir şey yok emziren anne bunu yiyecek de süt üretecek :) 2 saatte bir emmesi gereken bebeğimi geceden aç bıraktırdılar sabah anjiyoya alacağız dediler almadılar öğlen 2 ye kadar aç bekledi 2. Gün anjiyoya aldılar. Anjiyo odasına ben götürdüm kucağımda steril namına hiçbir şey yok anjiyo yaptıkları alan herkesin elini kolunu sallayarak çok rahat girip çıktığı depodan bozma bir yer. Kuzum kucağımda anjiyo odasında bekliyorum ayağındaki damaryolundan bana hiçbir şey söylemeden anesteziyi vermişler ben anlamadım ne olduğunu kızım birden kucağımda kendinden geçti bir şey oldu korkusuyla o an kendimden geçtim ve maalesef sızlayarak göğsümden sütümün çekildiğini hissettim. Bir daha sütüm de gelmedi maalesef. Anjiyo sonrası biz yanlış görmüşüz akciğere kan gidiyormuş dediler :) En son taburcu ettikleri gün de kızım pis kokulu yeşil kaka yapıyor dedim ilgilenmediler taburcu olduktan sonra geçmeyince başka hastaneye götürdüğümde hastaneden enfeksiyon kaptığını öğrendim. Siyami Ersek en büyük travmam oldu benim maalesef. O dönem kızımın durumu kötüleşmese şikayet edecektim fırsatım olmadı sonrasnda da psikolojik olarak üzerine düşemedim maalesef.
Bu yaşananlardan sonra Başakşehir çam sakura şehir hastanesini buldum sürece orda devam ettik. O dönem çok sakindi, özel hastane gibiydi şuan nasıl bilmiyorum. Hemşireler melek gibi yaklaşıyordu doktorlar öyle odalar tek kişilik tertemiz. 2 ay yopunbakımda yattı kızım orda bilgi aldık yanına girip çıktık yoğunbakımlar tertemizdi evimize çok uzak o sebeple anne oteli ayarladılar orda kaldık iki ay. Şuan şartlar aynı mı bilmiyorum tabi 3 sene oldu bizim 🥲 ama o dönem keşke maddi olarak şartları zorlayabilseydik ve kızımın durumu maddi manevi araştırma yapabilecek ayarlama yapabilecek durumda olsaydı Medicana Ataşehir de Mehmet salih Bilal hocaya ameliyat ettirmek en azından dosyasını götürüp bi yorumunu almak çok isterdim