umrumdadegil gezentianne aa çok üzüldüm 😓😓 başı sağolsun😓 peki rahmini aldılar mı yoksa duruyor mu acaba 😕 bir de hangi hastane ve doktor gerektiği şekilde tüm kotroller yapılmadı mı acaba. Bir de doğum anında mı plesantadan ayrılmış yoksa doğuma gitmeden önce mi
gezentianne umrumdadegil Rahmini kurtarmışlar başarılı bir operasyon olmş.Doktora dua ediyor. 1 gün önce kontrole gitmiş her şey yolundaymış. Doğum anında değil muhtelemen evde sancısı başlarken bir anda olmuş çünkü kanama da başlamış hemen gitmişler hastaneye. Atakent Acıbadem
gezentianne umrumdadegil Bu arada evet nadir bir durumuş normal dogumda normal bir hamilelikte de risk yüzde 5′miş. Ama ssvd de risk 4 kat fazlaymış. Yani yüzde 20 rüptür riski. Yüzde 80 böyle olacak diye bir şey yok.Ama arkadasmı bulms işte😣
umrumdadegil gezentianne çok üzüldüm gerçekten ne desem bilemiyorum yiyecek ekmeği yokmuş yavrucağın 😓 arkadaşın çok kötü durumdadır 😓
Eliffyamann gezentianne iyide bunun ssvd ile ilgisi yok ki, bebegin plesentadan ayrılması bambaşka bir durum
gezentianne Eliffyamann Rüptür olunca da bebek ayrılmış oluyor uterus rüptüre bağlı olarak plesanta kopuyor. Plesanta dekolman ı diyorsanız o ayrı bir şey evet
umrumdadegil gezentianne ay çok şükür rahmi kurtarmaları güzel olmuş o da olması tekrar çocuk sahibi olamayacaktı malesef 😕ya ama anlamadığım rahmin incelediğini doktor görmemiş mi nasıl görmemiş yani böyle birşeyi nasıl gözden kaçırmış. Sağlıklı olsunlar doğum şekli önemli değil aslında ama insan çabuk ayaklanmak istiyor işte 😕
Sarekus umrumdadegil bizler çok ince düşünüyoruz elimizdeki bebişlerimizi ki olması gerektiği gibi ,,,bakıcıya ve babasına bırakıp gitti büyük çocuğu 🥲ben doğuma gideceğimi hayal edip nasıl bırakacağım diye oturup ağlıyorum şimdiden 🥹
umrumdadegil Sarekus gönlü el verebilmiş demekki ben işe bile girsem nasıl bırakırım diye düşünüyorum 🥲 çok haklısın ilk bebekte ardında kimse yok ama ikinci bebekte ardında bıraktığın bir bebeğin daha var 🥺
gezentianne umrumdadegil tabi mahfolmuş durumda onca heves heyecan evlat acısı.Kızına da söyleyememişler hala,kardeşim ne zamam doğacak diyormus
gezentianne umrumdadegil İncelmemiş ki işte.Bir anda olabiliyormuş kasılma ve sancı ile rüptür risk oluşuyormuş zaten. Sancı kasılma olmadan her şey normal görünürmiş. Gece sancısı tutmuş daha evden çıkamadan kanama başlamış
umrumdadegil gezentianne tabiki çok zor 40 hafta bekle taşı doğacak olduğunun hayalini kur her şeyini al eve boş dön evlat acısı çok zor 🥺
umrumdadegil gezentianne bunları duymam da iyi oldu teşekkür ederim sana risk her zaman var evet sezaryen beklerken de olabilir dediğin gibi 38 haftada alıyorlar veya sancın geldiyse hemen yatış yapıyorlar ki benim ilk gebeliğim hep sancılı geçti ikinci de de aynı olacak diye korkmuyor değilim. Olumlu yanları da olumsuz yanları da çok çoğu ssvd başarılı geçiyor bu bir gerçek ama risk almaya değer mi bilmiyorum bu yüzden açtım postu da. Henüz gebelik düşünmeme daha var ama bilgi edinmek istedim yinede
gezentianne umrumdadegil Henüz gebelik düşünmeme daha var ama bilgi edinmek istedim yinede Kız daha gebe değil misinnn🙈🫠 Boşver dahaa cok zaman var. tabi bötle kötü sonlananlar da foruma bakmaya hali olmuyor bırak girip yazmayı. Daha cok olumluları ondan da duyabiliyoruz. Ben de başlarda ssvd istiyordum ikinciye hamileyim.Ama macera aramayacağım galiba🙈 Kolay güzel doğuran da var ama ne bileyim o anı yaşamadan da belli olmaz hiç ne desek. Hayırlısı olsun hakkımızda♥️♥️🙏🙏
umrumdadegil gezentianne yok değilim bebegim 11 aylık yakında yaşına girecek 😂 sezaryenli olduğum için hemen düşünmedim 😂 aslında her doğumda oluyor bu tarz olumsuzluklar normalde sezaryende ssvd de nasip işte her zaman hayırlısı olsun dediğim gibi önemli olan bebeğin ve bizim sağlığımız ben başlarda çok üzülmüştüm sezaryen oldu diye ama sonra ya ona bişey olsaydı dedim elin boş dönmek çok zor Rabbim sağlıkla ve hayırla doğum yapmayı nasip etsin. 🤍 Senin kaç yıl var arası bebişlerin
umrumdadegil Pamuk sezaryenli olmasam birkaç aya düşünürdüm ama sezaryenli olunca dikişler korkutuyor beni 😂😂 bebeği 4 5 aylıkken hamile kalanlar varr güzel geçen ama yinede beklemek daha güzel olur benim için 2 yaşına yakın düşünüyorum bakalım 😂 sen normal doğum yaptın daha kolay olur senin için hadi bakalım fazla bekletmez inşallah 😍😂
Byznrcok95 umrumdadegil bilmiyorum hiç duymadım ben ama doktorlar onu öngörebiliyor bence sezeryan dikişlerin açılmaya başladıysa hamileliginde riske atmadan direk sezeryana alıyorlar yine
gezentianne umrumdadegil Ohoo ssvd de yapacak olsan da en az 3 sene geçsin🥰 Cok erken sen daha düşünme normal dogum da olsa küçük zaten 11 aylkk bebiişş🥰🥰 Benim 5 sene olacak araları
gezentianne umrumdadegil Rabbim sağlıkla ve hayırla doğum yapmayı nasip etsin. 🤍 Amin inşallah♥️♥️🙏🙏 Sen de sağlıkla büyüt yavrunu.en istediğin,en hayırlı zamanda tekrar konsun kelebeğin karnına🦋
Pamuk umrumdadegil Korku,heyecan hepsi bir arada. Korku filmi gibi hamilelik geçirince insan tırsıyor🥹 Ama hamileligi çok özledim.