umrumdadegil startown hangi hastanede acaba o doktor? İnşallah hayırlısıyla ssvd nasip olur burada güzel hikayeni dinleriz😍
startown umrumdadegil istanbul avrupa yakası özel rami hastanesi.Güzel duanız için çok teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıklı suhuletli güzel doğumlar nasib etsin 😍🥰
umrumdadegil Sarekus 18 ay baya kısa bir süreymiş hangi doktor yapmış acaba. En az 2 yıl diye biliyordum çünkü ben demekki iyileşmiş dikişleri tamamen
Sarekus umrumdadegil Sinop devlet hastanesinde sezeryan oldu , İstanbul’da Özel Asya hastanesinde Dr. Aygün Mamadzada yaptırdı doğumu , diğer arkadaşım ise İstanbul da Dr Yusuf olgaç ta yaptı ssvd suda doğumu 4250 doğdu bebeği .
umrumdadegil gezentianne nasıl bir olumsuzluk acaba merak ettim. Olumlu olumsuz bütün senaryoları duymak isterim sonuçta risk var
Eliffyamann umrumdadegil bende merak ettim, ssvd ile ilgili ne kadar araştırma yaptıysam hiç rahim yirtilma yaşayan duymadim herkez hep memnundu
gezentianne umrumdadegil Ssvd nin en büyük risklerinden biri rüptür.Araştırırsın. Arkadasm bebegini kaybetmiş. sezaryende normalde 38-39. haftada bu yüzden alıyorlar bebegi. kırkıncı haftada normal beklerken gece sancısı gelmiş kanama başlamış bir anda, bebek plesantadan ayrılmış rahim yırtılmış ölü dogum yapms. Sezaryenle. Uterus rüptür diye geçiyormuş tıpta. Doktor seni kurtardık demiş😢😢 Mahfoldm bugün.
umrumdadegil Sarekus ayy ikiside bana çok uzakmış🥲 maşallah kilolu doğmuş bebek ama başarmış çok sevindim 😍 darısı bize
ZeynepDuru17 umrumdadegil üç sezeryan oldum kanka Allah güç kuvvet veriyor be önemli olan sağlık tabi sen bilirsin herkeste aynı olmaz sonuçta iyi mazeraydi 🙄🤣
umrumdadegil ZeynepDuru17 ya 2 güne ayaklandım iş güç yaptım diyenleri görünce şaşırıyorum gerçekten ben bebeği zor emziriyordum yanıyodu resmen dikişim bir de ben düz de yatamadım sen çabuk yatabildin mi düz şekilde benim çok uzun zaman aldı
Seyma0323 umrumdadegil ben istesemde sezaryen yapmiyolar😂 önceki sezaryen olduğu hâlde.. burasida böyle
ZeynepDuru17 umrumdadegil düz derken karnın üstüne mi sırtın üstüne mi ben iki günde acım geçmişti çok kötü de değildi kanka bir hafta da ayaktaydim ben fazla yatmadım bile ev bana bakıyordu zaten 🤣 hastanede ilk çok yürüyüş yaptım o acıyla yoğun bakım ünitesinde bekledim acım la ilk gün düşün yani yürüyüş yapmak acını hafifletiyor çünkü
umrumdadegil Sarekus İstanbul’dayım ama anadolu yakasındayım Anadolu yakasından avrupa yakasına doğum için geçmeye çalışan kadar arabada doğururum ben 🤣 trafik berbat
Sarekus umrumdadegil Yusuf olgaçta doğum yapan arkadaşımın hikayesini anlatayım size 😊 37. Haftaya girdiğinde sırf ssvd yapabilmek için tek başına adanadan İstanbul’a gitti ve otelde kaldı 40. Hafta oldu doğum , doğum başladığında eşine haber verildi oda uçakla apar topar doğumdan sonra yetişti :)
Eliffyamann Sarekus ay ne guzel ama iş maddiyata bakıyor, benimde düşünmeden gidebilcegim bütçem olsa kocayi birakir giderim doğurmaya 😄
umrumdadegil Sarekus ne güzel demekki baya kafaya koymuş 😂 ama ben o şekilde de yapamam çünkü bir oğlum var bırakamam ki 🥲
umrumdadegil gezentianne aa çok üzüldüm 😓😓 başı sağolsun😓 peki rahmini aldılar mı yoksa duruyor mu acaba 😕 bir de hangi hastane ve doktor gerektiği şekilde tüm kotroller yapılmadı mı acaba. Bir de doğum anında mı plesantadan ayrılmış yoksa doğuma gitmeden önce mi
Eliffyamann gezentianne iyide bunun ssvd ile ilgisi yok ki, bebegin plesentadan ayrılması bambaşka bir durum
Sarekus umrumdadegil bizler çok ince düşünüyoruz elimizdeki bebişlerimizi ki olması gerektiği gibi ,,,bakıcıya ve babasına bırakıp gitti büyük çocuğu 🥲ben doğuma gideceğimi hayal edip nasıl bırakacağım diye oturup ağlıyorum şimdiden 🥹
gezentianne umrumdadegil Bu arada evet nadir bir durumuş normal dogumda normal bir hamilelikte de risk yüzde 5′miş. Ama ssvd de risk 4 kat fazlaymış. Yani yüzde 20 rüptür riski. Yüzde 80 böyle olacak diye bir şey yok.Ama arkadasmı bulms işte😣