umrumdadegil Asilzedemom hayırlısı olsun yinede ssvd istesek de sonuç olarak bebek nasıl isterse öyle geliyor
Asilzedemom umrumdadegil malesef benim kendim 1 aydır çalışmadığım için hatta 4 yıllık birikim yapmam lazımdı yapabilmek için
umrumdadegil Asilzedemom çok çok pahalı evet malesef herkesin bütçesi el.vermez şuan yapmak istesem benimkide el vermez
Gnl54 umrumdadegil hemen ayaklandim iki hafta içinde yüz üstü bile yatabiliyodum İlkinde 1 ay kendi yatağımda yatamamisdim
umrumdadegil Gnl54 demekki ikinci cidden daha kolay bu kadar fark ettiyse. İnşallah bende sezaryen olursam tekrar güzel geçer
Tugce_34 Darkrose Özcan beye gitmeyi düşünüyorum evime çok yakın diye kendisi Ssvd destekliyor mu ve özel ebe veya doula tutarsam hastane kabule ediyor mu bilginiz var mı
Tugce_34 Darkrose ben kendim görüşürüm muhakkak herkesin koşulları farklı da sizin yazışmalarınızda Özcan beyde Ssvd yapacaksınız gibi anladım doğru mu anladım
Erinroz Darkrose ben 37+4 üm kızım şu an 3 yaş 9 aylık doktorumuz ssvd olur dedi tabi extra bi komplikasyon olursa sezeryana alırız dedi 40 haftanın sonuna kadar beklicez
Tugce_34 Erinroz benim de 2. Doğumumla ilk doğumum arasında 3 yaş 8 ay olacak Ssvd istiyorum sizin doktorunuz kim acaba nereye gidiyorsunuz
Tugce_34 Darkrose gönlünüze göre olsun haftamız da aynıymış galiba sizle ben de 5+4 üm biraz önde olsaydınız sizden görürdüm nasıl olacak diye Ssvd Özcan beyle 🙈
Darkrose Tugce_34 benim 6 yıl sonra olacak o yüzden bilemiyorum 🙈 2019 mayısta doğum yaptım Buda Eylül başı görünüyor