umrumdadegil ummsuheyl inşallah başarırsın ve burada hikayeni okuruz. Çok seviniyorum ssvd yapan annelerin görünce 😍
umrumdadegil ZeynepDuru17 keşke destekleyen doktor bulsaydın herkes desteklemiyor malesef 🥲 ya gerçekten çok riskli yada işlerine gelmiyor
155 umrumdadegil ben değil ama yengem yaptı. 3.5 yıl arayla. Suni sancı değil doktorun önerisiyle bir ot kullandı sancı ve açılma için. 12 saate suni sancısız doğum yaptı. Maşallah bebişte yengem de sağlıklı
Efsah1004 155 merhaba hangi otu kullandı öğrenir misiniz ben de ssvd adayiyim 39+4 gün oldu dualarinizi bekliyorum
akidesekeri Riskli olduğunu duydum ama sebebini bilmiyorum belki burada öğrenirim. Arkadaşım 8 yıl önce sezaryen doğum yapmış. 8 yıl sonra doktor risk almak istememiş yine sezaryen olacak
umrumdadegil akidesekeri her doktor yapmıyor yapan öneren doktor bulmak lazım. Rahim yırtılma riski var diye biliyorum
Byznrcok95 umrumdadegil akidesekeri rahim yırtılması yada bebeğin oksijensiz kalması gibi riskleri var ama zaten doktorlar bir sorun yoksa ssvd yapıyorlar bebek yada annenin hayatını riske atmadan
umrumdadegil ZeynepDuru17 bende progestan kullandım o yüzden olmadı galiba açılmam bebek aslında aşağıdaydı ama
ZeynepDuru17 umrumdadegil benim ilkinde suni sancı ile bile açılmadı acil kırmızı kodla alındım sezeryana ne kadar doktor ekip varsa bana yönlendirilmiş ti🙄
ZeynepDuru17 umrumdadegil ateşim çıktı kalp atışları yavaşladı ben beyazladim vs imza bile atamamistim ameliyat için eşim öldü zannetmiş babam hastaneyi ayağa kaldırıp ne kadar güvenlik varsa dövmüş ebem de beni doğurtan ebeydi bana diyor baban hep böyleydi sen doğarken de böyleydi diyor ne maceraydi be 🤣😂
ummsuheyl Darkrose ne alakası var😅 bu doktora/ebeye bağlı bir durum. Benim ebem yaptırıyor hamd olsun🌸