Kartanesi-24 Teslimenursevil Çıktı mı sonucun canım bende yarın 2. Kez vereceğim kan bakalım inşallah katlamıştır sonuclarımız 🌸🤲🏻
Meryeminannesi20 Teslimenursevil geçen seneden beri takip ediyorum seni çok dua ettim adına, ve çok sevindim Rabbim kucagına sağlıkla almayı nasip etsin değerin güzel maşallah 🥰🌹
Kartanesi-24 Teslimenursevil Allalla neden acaba dün benim 1 saatte düştü sisteme. insanda meraktan duramıyor düşer inşallah bugün . güzel sonuç olur inşallah canım 🤲🏻🌸
Pamuk Teslimenursevil Sağlık ocağında mi verdin? Hangi merkezde verdiysen orayı ara e nabiza cok geç düşüyor bu aralar.
Kartanesi-24 Teslimenursevil önceki verdiğin kanla aynı saatte mi verdin canım ben pazar günü öğlen 12 gibi vermiştim ama yarın sabah 8 gibi vereceğim sonucu etkiler mi acaba
kindersurprise Teslimenursevil gayet iyi 🥰 ikiye katlamıştır merak etme canım ben 3,6 ile öğrenmiştim😊 sağlık ocağında verdiysen ikinci testi, gece de çıkabilir uyanırsan gir bak yine bu arada maraş ya da sarızlı mısın?😊
Kartanesi-24 Teslimenursevil bana aynı yerde ve saatte ver demislerdi de sonucu etkiler diye ben aynı yerde ama saat olarak farklı vereceğim mecburen
Eda42_ Kartanesi-24 Hadi inşallah bugün de pozitif güzel haberler alırsın sonuç iki katı çıksın inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻