Hgergy nurssmom 1 senedir düzenim değişti. Evlendim, bir kere kürtaj oldum. Adet günlerim ya 26 günde bir ya 28 ya da 30 Önceden gününü şaşmaz 28. Gün direkt olurdu
nurssmom Hgergy yaa benimde kürtajdan sonra çok düzenim şaştı. İlk gebeliğim düşük oldu ondan sonra hep 28 günde 1di ama kürtajdan sonra karman çorman
vilanelle nurssmom benim de ilki kürtaj oldu ve sonra adetlerim çok değişti ama ilginç bi şekilde düzene girdi kürtaj değişim yapıyo vücutta kim ne derse desin
Hgergy vilanelle evet öyle malesef. Benim de düzenim şaştı ama hormonal bir sorun olmadığı için doktolar bişey demiyor. Rahim filmi de temiz çıktı Allah’a şükür. Sizinki de ne güzel düzene girmis Kaç ay oldu Kürtaj olalı
vilanelle Hgergy altı ay oldu ama ben rahim filmi çekmedim. İlk defa bu ay yumurtlama dönemi ilişkiye girdik normalde eşimle ayrı şehirlerdeydik ama çok düzenli olmadı bu ay da bilmiyorum çok umutlu değilim
Hgergy vilanelle benim de Haziran’da oldu kurtajim. Sonrasında 3 ay korunma 3 ay enfeksiyonla mücadele derken olmadı bir türlü
vilanelle Hgergy aynen benim de haziran. böyle ovu testleriyle takip etsek yine olur iki üç aya, testler beni darladığı için çatlama gördüğümde devam etmiyorum artık belki sen de öyle yapabilirsin