Hgergy Benim 16. Günüm ve hala ovulasyon testim koyu Üst üste hep denedim ama inşallah sperm kalitesi etkilenmez
ozlem_2727 Hgergy bat 17 ocak ama ovülasyon kullannmadım hiç yumurtlamam ne zaman onu da bilmiyorum 🤣 ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum
ozlem_2727 Hgergy hiç bilmiyorum ya bazen merak etmiyor değilim ama 2 sağlıklı gebelik bir de kürtaj var ve hiç denemedim çok da takıntılı bir insanım bir de onu takıntı etmek istemedim açıkcası
Hgergy ozlem_2727 ben de bu ay olmazsa artik bırakacağım bu testleri. Düşünmekten stresten kaçmak olmuyor belki de
ozlem_2727 Hgergy belki de ya stres gerçekten çok etkiliyor onda da şimdi yumurtlama günü görme düşüncesi değerlendirme çabası var insan ister istemez stres oluyor
Hnmli Bat 16 ov testinde kötülük oldu ama pik mi emin değilim suan kaşık ağrım var ovü pik 28 şubatta oldu
Hgergy vilanelle alt alta yapmadım ama 3 ve 4 ocakta pik oldu. 5 ocakta siliklesti o günü de değerlendirdim bıraktım artık enerjim kalmadı görev gibi uğraşıp uğraşıp durmaya 🥺
vilanelle Hgergy bende pcos var o yüzden test yapıyorum sizde yoksa uğraşmayın bence. Ama batlarımız aynı yumurtlamalar neden böyle farklı onu anlamadım
Hgergy vilanelle işte onu ben de bilmiyorum. Normalde her ay adetin 14. Günü yumurtlama.gorurdum bu ay 16. Güne kadar sarktı tuhaf. Ne ultrasonda ne tahlillerde pcos yok çok şükür ama işte tuhaf anlamadım
nurssmom Hgergy her ay yumurtlama aynı şekilde büyüyemeyebiliyor stres yapmayın stres rahme kan akışını azaltıyor Buda yumurtanın olgunlaşmasını engelliyor
Hgergy nurssmom evet kesinlikle stresi yenmemiz gerek. Ovulasyon testi ile her ay takip etmedim belki diğer aylarda da böyle oluyordu 😊