Sema1250 Meltemanneolsun bende böyleydim başlarda sadece yeşil zeytin yedim sadece böyle düşününce bile ağzım sulanıyodu :)
iremmakk Meltemanneolsun hamileliğimin başında sürekli yeşil zeytin diye sayıklıyordum eşim kaç kere gece zeytin aramaya gitti 😁 bir oturuşta kavanozu bitirebiliyordum. Sonra bi anda kesildi. Tatlıya döndüm. Cinsiyetimiz kız 😁🌸
Meltemanneolsun iremmakk ben tatlı da yiyorum eksi de ara ara başka seylere takılıyorum şimdiki zeytin 😂
Melissayda @Meltemanneolsun ayy bendeee gidip geliyorum aklıma düşüyor dolabı açtığımda yemesem olmaz her gün kahvaltıda kaseyi bitiriyorum cinsiyet belli değil
sedakiz Meltemanneolsun yaa aynıyız. Acaba bi zararı var mı diye arattım özellikle yeşil zeytini. Bu paylaşımı gördüm 😂 aşırı derecede yeşil zeytin aşeriyorum 16. Haftadayım 🙈
Meltemanneolsun sedakiz 😂😂 ben 12. Haftadayim hiç geçmedi yeşil zeytin aşkım 😂gece uyurken bile aklıma geliyor. Doktorum 20 taneden fazla yeme dedi . cinsiyetiniz ne peki
sedakiz Narincicek geçen gün aldık bu sabah kahvaltı masasına koydum. Eşim diyor ki hiç kase batırmasaydın direk içinden yeseydin bitti zaten 😂
Meltemanneolsun sedakiz hahah benim de öyle zeytin yetiştiremiyor eşim 😂😂bütün rezervleri bitiriyorum