Maztug_ iremm05 Allahtan kis mevsimindeyizde pencereye felan cikinca soguk yuzumuze carpiyor bi kendimize geliyoruz yaz olsaydi ne yapardik zaten terleyip bunalip daraliyoruz bide yazin sicagi hic cekilmezdi gece gece 😄
iremm05 Maztug_ ayy gerçekten yaz olmadigina cok dua ediyorum. Disari çıkıyorum ferahliyorum Cam aciyorum en azindan soguk. Yaz olsa cinnet gecirirdim herhalde. Insallah hicbir hamileligim yaza denk gelmez cok zor kis bile.
iremm05 Maztug_ benim son gunum zaten biraz heyecan korkuda basti🙈 kotu kotu ruyalar gordum uyuyamadim bir türlü.
Lavantam Uyanık hamişler banada dua edin uyku yok kac gündür gozümde yaş kalmadı tadım tuzum sıfır uyanıp ağliyorum
Maztug_ Lavantam kac haftaliksin canim bende oyleydim 22lerde, durup durup agliyodum cok sukur atlattim
Maztug_ iremm05 icini ferah tut canim Allahim yardimcin olsun korkma bak ne guzel 1 gun sonra Allahin izniyle bebeginin mis kokusunu icine cekiceksin bende bi an once dogsun istiyorum 🙈😄
Lavantam Maztug_ 32 olck inşallah.benim eşim hastanede onun icin ozellikle agliyorum 3 gündür cok garipsiyorum icim harap oldu.biran önce ciksın herseyi tertemiz olur inşaallah
Maztug_ BurcuuA Allah yardimcimiz olsun canim her guzel seyin bi bedeli var iste, bi zor gunlerin sonunda bebislerimize kavusucaz ☺
iremm05 Maztug_ insallah kolaylikla atlatabilirim agrim sizim cok olmadan saglikla kucagima alirim bebegimi sıkıntısız 🙏 senin ne kadar var?
Maztug_ iremm05 insallah canim benim bol bol dua et benimde duam seninle ☺ benim daha cok var 4 mayista geliyor benim ki 🙈
ceco Maztug_ bende varım ya hiç uyuyamıyorum anca öğleden sonra bir iki saat uyuyorum uykum var ama hep bölünüyor geceleri 20+5 iz anlamadım gitti tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum 😂
nnesliiihann 28 haftaligim geceleri nefes darligi mide suyunun surekli agzima gelmsi huzursuzluk hazimsizlik donememe vs bir suru nedenden dolayi uyuyamiyorum😥 ama bence bunun sadece bi aciklamasi var Allah bizi uykusuzluğa alistiriyor biliyor cunku cocuk olunca uyuyamicaz en azindan antremanli olalim😬
Maztug_ nnesliiihann nerdeyse butun hamile annelerin sorunu bunlar canim belkide oyledir dedigin gibi, ama ne yapalim basa gelen cekilir ☺
Buket48 Bizde 16 haftaligiz ve sanki kurulu saat gibi her gece uyaniyorum ve bi daha da uyku yok . Uykusuzluk sinir yapiyo bakalim ne olacak 😑😑