Maztug_ Kizlar geceleri nefesi daralip ici sıkılıp uyuyamayanlar varmi benim gibi? ben boyle seylerde acaba tek bende mi oluyor diye dusundukce daha cok nefesim kesiliyor ☺
Seymasel68 Maztug_ ben varımmm cok kotuyumm 16 haftalıgım suan yatak odasını terk ettım kokuyo dıyee salona geldım sankı kokuyor herseyy nefes alamıyorum uyyamıyorum bı turlu
hohomoromu Maztug_ of ben de uyuyamıyorum kafayı yıcem uyumak istiyorum uyuyp yanlıskıkla uyansam bile tekrr uyuyamıyorm 😭
iremm05 Maztug_ kotu kotu ruyalar gordum kalktim su ictim uzandim terlemeye basladim kalktim cami actim oturuyorum oyle serin serin😅
Seymasel68 Bettby burun tıkanıklıgı neden oluyo acaba don ıkı hftadır nefes alamıyorum resmen kulnndıgınız bısey var mı rahatlamak ıcın
Maztug_ Bettby zaten ne geliyosa o burun tikanikligindan geliyo o olunca insanin nefeside kesiliyo en kotusude biseyde kullanamiyosun elin kolun bagli, bu kista sogukta pencereden iceri giremiyorum geceleri
Bettby Seymasel68 yok cnm maalesef kalkıyorum yıkıyorum tek yaptıgım bu biraz rahatlıyo ama aynen devam :)
Seymasel68 Bettby cok kotutum ama benn nefes alamıyorum resmnn buna bı care yokmuudr yaa tuzlu su cekıyorum arada bnde
Seymasel68 hohomoromu cok ıyı anlıyorumm sabhda olmak bılmıyoo gunduzkı gelen uyku gece gelmıyoo gunduzde basımı yataktan kaldıramıyorum ıs guc yapamıyorum leyla gıbı gezıyorum ortalıkta
hohomoromu Seymasel68 Ah ah ben onu da yapamıyorum çocuk var benim uykum gelecegı zaman o uyanıyor uykusuz gecıyor bütün gün o yüzden uyumam şart ama olmuyor daha öncr hıc boyle olmamıstı 😔
Maztug_ Seymasel68 canim valla bende avucuma limon sıkıp burnumla cekiyorum acilmiyor pencere pencere bu sogukta geziyorum temiz hava alayim nefesim duzelsin diye cok berbat bisey 😒
Maztug_ Seymasel68 tok açın halinden anlarmi anlamaz e bizimkide o hesap, bi biz biliriz ne durumda oldugumuzu, digerlerine gore hava hos 😄
Maztug_ Seymasel68 masallah canim az kalmis yariya gelmeye kiz mi erkek mi? ☺ Allahim sag salim saglikli bi sekilde bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Maztug_ iremm05 Allahtan kis mevsimindeyizde pencereye felan cikinca soguk yuzumuze carpiyor bi kendimize geliyoruz yaz olsaydi ne yapardik zaten terleyip bunalip daraliyoruz bide yazin sicagi hic cekilmezdi gece gece 😄