Eda42_ Sevgiiss Ne kadar oldu vereli iki saat olduysa hastanenin sitesine girip labaratuvar sonuçlarına girince bakarsın e nabıza geç düşüyor bazen
Hulya_Bal Sevgiiss Devlette sisteme bazen gec düşüyor canim ben öğlen 3 te vermiştim gece 12 de yansıdı e nabiza
Eda42_ Sevgiiss Ben genellikle öyle bakarım hastanesinin sitesine yada googleden Hastanenin adını yazıp labaratuvar sonuçlar yazınca çıkıyor ama
Sevgiiss Eda42_ labararubar sonuçlarınız çıkmıştır diye mesaj geldi ama yok e nabızda heyecandan yazamıyorum
Eda42_ Sevgiiss Gözün aydın olsun hamilelik var inşallah sağlıklı gebelik oluşur artış da iyi olur iki gün sonra tekrar verince herşey daha iyi olur
Eda42_ Sevgiiss Ama şöyle düşün yüzde 60 artış olmuş olmuyor mu ki biraz düşününce az artmış gibi oluyor ama ne desem ki iki gün sonra tekrar verince o zaman belli olacak
Atyonlugra Sevgiiss az degil sanki 2 gunde iki katina cikiyor sizinkide 6 mis 12 olmus daha cok yeni o zaten. Oyle arta arta ilerlyck hep 2 kati olack seklde
Sevgiiss Atyonlugra genelde herkesin 3 4 kat artıyor . Oğlumda da 31 di 212 1192 olmuştu öyle gitmişti
Deryz Sevgiiss bende şu 12.22 olayını anlamadım sonda sıfır var söylenmiyor mu benim 502di 650 oldu benim buna 65 mi demem lazım yani
Atyonlugra Sevgiiss hayirlisiyla duznli arts olr insaallah pazartesi doktora gidin ordada kan alirlr onceden verdgniz degerlerinizide bildirin doktor ona gore degerlendirir insaallah saglikli bir bebis olur