G_lderen34 Babyybabyyy spinal için iyi değil diyolar sizde hissizlik ne kadar sürede geçti ve kaç saat sonra ayağa kalktiniz yürüyüş için
Babyybabyyy G_lderen34 genel daha kötü bence. Ben daha doğuma gitmeden kızın biri genel olmuş. Titremekten,ağlamaktan mahvoldu
G_lderen34 Babyybabyyy ya anladım peki karnınızı bastırdilar mi? Neden 37+3 de aldılar bide ne zaman çıkacaksınız çok soru sordum hakkınızı helal edin lütfen 🤲🏻❤️
Babyybabyyy G_lderen34 ilkinde bastırdılar ama bunda bastırmadılar. Karına torba koyuyordunuz dedim artık o kalktı dedi
Sara-571 Benimde ilk doğumum orda yapmayı düşünüyorum ama kafam karışıp duruyor iyi bir ekibe denk gelir miyim diye Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün
Busratrngg Babyybabyyy Geçmiş olsun bebeğinizi sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün 🥰Benim ilk gebeliyim maddi açıdan zorlandığımız için burada doğum yapmaya karar verdik .Oda süslemesine izin veriyor mu 2. Eşiniz yanınızda gelebiliyor mu sık sık
G_lderen34 Busratrngg 2kisilik oda olursa yanınızda bayan süslemiyorsa sorun yaratmiyorlar süsleyebiliyorsunuz.
Hazal3421 Babyybabyyy eşler sadece izin vaktinde mı geliyor azda olsa bu konuda esneklik yapıyorlar mı
Babyybabyyy Hazal3421 sadece görüş saatinde geliyorlar. O da yarım saat. Ama ziyaret eden kişiler azalınca tekrar kayıt açtırabiliyor
G_lderen34 Dunyam28 arkadaşım onun arkadaşı ve şuan postu açan bayanda aynısını söylüyor.. kalıcı bel sırt ağrısı yapıyormuş
G_lderen34 Babyybabyyy aslında eş konusunda biraz esnek davranılsa çok iyi olurdu. Kaç gün kaldınız hastane de yemekleri nasıldı birde.
Hilaldemirrr Salı günü doğumum var orda çok bekletiyorlar mı yatıştan sonra sabah 7 de dediler yatış için ikinci sezeryanım olucak tedirginim sabah 9 akşam 9 dimi görüş saati eş içinde