Merveahu Ben de trendyoldan kakao ağacı adında bir sayfaya yaptırdım. 100 adet 460 tl miydi neydi. Yoksa diğer yerlerde aşırı uçuk gerçekten. Durumunuz el veriyorsa hacı şerifi de öneririm çok kaliteli oluyor, nişanım için yaptırmıştım.
Aysenur_0046 Ybvvv canım trendyolda bebek çikolatası yazınca bir sürü cikiyor fiyatları çok uygun iyi bence
Beyazmelekkk zge_e melodi madlen çikolata nasıl bişey oluyor ben lezzetli güzel olsun istiyorum tadı onemli sonuçta
Nazo77 Beyazmelekkk Valla bence kaliteli çikolata yağlı his bırakmıyor ağızda hoş ben her çikolatayı yemem.
tazebiirannee Ybvvv valla bana çok geldi bilmiyorum gerçi 3 sene oldu doğum yapalı zamlanmıştır illa ki ama şuanki hamileliğimde kendim yapıcam çikolataları hazır alırım üstüne sticker çıkartırım daha uyguna gelir
Minikmucizemmm26 eliff4 aa ben de oradan bakıyorum tadı nasıl acaba bir de kargolamaları soğuk zincirle mi ne kadar sürede gönderim yapiyorlar
eliff4 Minikmucizemmm26 tadı çok güzeldi eşimle yedik dayanamadık ☺️ pat pata sarılı şekilde gönderiyorlar kısa sürede geldi benim konsola koydum 2 hafta sonra doğumum olucak buzdolabına koymadigin sürece uzun süre serin yerde kalabilir dedi aldığım yer
Minikmucizemmm26 eliff4 yani siparişten sonra 2hafta için de gelir değil mi ona göre sipariş oluşturayım ben de en çok burası içime sindi benim de 🥰
eliff4 Minikmucizemmm26 gelir gelir benim 1 haftayı bulmadan gelmiş baktım mesajlarada hazırlayınca falanda size görselini atıyorlar zaten ☺️
Minikmucizemmm26 eliff4 ayy çok sağolun ayrıntılı bilgi verdiğiniz için 🥰 bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın insAllah 🤲🏻🌸
eliff4 Minikmucizemmm26 ne demek canım rica ederim 🥰 amin inşallah sende sağlıkla kucağına al inşallah bebişini 🤲🏻🌼