Emine-tuncfu İlk doğumu özelde yaptım. 2. Dedim sezeryen zaten devlete gittim millete o bagirmalari kadınlar çıplak heryeri açık gelen giden bakması (temizlikerkek) yaparken bana mı sordun of ne hakaretler dedim eşime telefonu verip gelcem arkama bakmadan damar yolu açık şekilde kaçtım 3 de özelde oldu gene hamileyim devlet özel takip ikisinede gidiyorum tahliller için develt ama doğum gene özelde olacak
Aysegul222 Benimde ilk doğumum kizlar devlette takipteyim ve devlette doğum yapmayı düşünüyorum 35 haftalık oldukk inşallah sağ salim sağlıkla kucağımiza alalimda
FNK Allah iyi insanlarla karşılaştırsın annem ebelerin ona yaptıklarını anlatırdı 30 sene önceyle bir farkı yok demekki bazı insanlarda, ebe pislik gibi davranmış ya sen ya bebek ölecek boşuna ağlama falan demiş zamanında, Allah ıslah etsin ne diyim o haldeki bir kadını üzüp ah alarak hayatlarının hatasını yapıyorlar
mervedmrcn Nehir3434 bende devlette yapacağım, benim şehrimde özel hastaneler kadar devlet hastanesi de çok kapasiteli ve doktorları çok iyi muayenelerimden de doktorumdan da çok memnunum ☺️
mervedmrcn -sum- benimde kendi doktorum girecek doğumuma sezaryen olacağım, direkt günümü verdi doğumunda olacağım dedi bana. En başından beri ona gittim başka doktora hiç randevu almadım
Nilbebek27 -sum- evet benim takipli olduğum doktor doğumhane hemşiresine onay yaptırmam gerektiğini söyledi ve bir kağıda ameliyatına ben gireceğim yazıp mühür vurdu doktorum gün belirledi ve ben gireceğim dedi
-sum- Asi_07 seçim hakkı normal doğumda da verilse yada kendi doktorun girse o kadar kolay olurdu k hiç tereddüt etmezdi insan
Gullusah92 Nehir3434 bende ilk doğumumu özelde yaptım, travma yaşattılar bana, kontrole gittim, hemen hazırlan gel, bebeğinin 2 güne ölüsünü alırsın dedi. Ağladım, öyle kaldım, eşim olmasa bayılırdım herhalde. Sezaryene alsınlar diye herşeyi bahane ediyorlar.
Tugba29_ Kızlar size birsey sormak istiyorm sigorta primi yüksekten ödeniyo eşimin acaba bu yüzden özel hastanelerde indirim yapılıyomu bilgisi olan varmı
__Gunes_ Tugba29_ Sgk primini sebebiyle indirim yapmazlar. Özel sağlık sigortanız varsa doğum teminatı olmasa bile indirim yapıyorlar. Sigorta şirketine göre oran değişiyor.
Beyzasari Nehir3434 İlk doğumunu devlette yaptım Allah izin verirse 2.ciyi de devlette yapıcam hiç bi özel hastaneye değişmem devletteki doğum yaptığım yeri bir arkadaşım var 2 çocuğu var ilkini özelde 2.sini devlette yaptı devlet hastanesi özelden daha özel oldu benim için diyor tabi bu hastaneden hastaneye fark eder
Defnezumramom Nehir3434 kızımı özelde doğurdum bunuda devlette deneyim dedim ama şartlar o kadar kötü ki devlette kıçı kırık hademeye bile sözün geçmiyor o yüzden şartları zorlayıp özelden paket aldım 40 gün sonra nasipse doğumum var bide devlette özellikle normal doğum için sancı çekenlere kocana verirken iyiydi şimdi çıkarırken mi zor geldi gibi saçma sapan konuşmalar yapan asalak ebeler varmış ta annemin zamanında varmıştı hala aynı şey süregeliyormuş arkadaşımın doğum yaptığı devlet hastanesinde kızın birine aynen bu cümleleri kurmuşlar
Nilbebek27 -sum- o konuda hak veriyorum normal doğumda ebelerle muhattap oluyorsunuz ve onlar doktordan daha üstün gibi kibirli oluyorlar
Asi_07 -sum- tabiki kolay denk gelmiyor seçmek istesem seçemezdim belki hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağsalim kavuşalım evlatlarımıza 🤲