Sushimmm Ebru_ebru evet benimde sol tarafım özellikle daha çok sertleşiyor bir bebek sağda bir bebek solda kesinlikle sor doktoruna benim de çarşamba günü bakalım
Ebru_ebru Sushimmm 22 ocakta randevum sorayım siz gidince sorarsanız yazar mısınız postun altına neden oluyor acaba umarım kötü bir şey değildir. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏
esca344 Sushimmm benim de 25. Hafta başlamıştı bahsettiğiniz şey çok sık oluyordu yalancı kasılma doktor bana biraz erken başlamış demişti ama açılma vs olmadıkça sıkıntı yok demişti 37de doğum yaptım
Sushimmm esca344 aynen ben de söylediğimde erken başlamış dedi İnşallah bende sizin gibi o haftaları görürüm
minikbebegim06 Ebru_ebru herkesin gebeliği kendine özel size belki doktor bir sey yok der diğer arkadaşın sorundur veya size sorun der diğerine normal der o yüzden sorsanız bile doktor sadece sizin durumunuza yorum yapabilir
Eylul41 Bu tarz seyler hepsi kasilma degildir. Bebegin hareketleride olabilir cok sık cok siddetli olursa duzenli bir sekilde sık araliklarla olursa kasilma denilebilir. Ara ara olmasi cok normal çünkü bebek genleşiyor hareket ediyor vs benimde ya saga ya sola toplaniyor sertleşiyor hatta kaskati kesiliyor ama o kadar kisa suruyor ki 20 30 saniye kadar sonra düzeliyor magnezyuma basladik her ihtimale karsi gunde 2 kez iciyorun
Elifffim Sushimmm canım bende tek gebelik sertleşme taş gibi olma Nst de sancı çıktı hep 33 hafta da ilaç verdiler 34 haftaya girdim diye veremeyiz dedi bol bol su iç dinlen pek iş yapma çok yürüme açılma eşlik etmesin diye ben şimdi. Şükür 37 oldum pazartesi sezeryan olucam Nst tem hep sancılı çıkıyordu hatta 33 te ciğer geliştirici vurdular 2 doz rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah sağlıkla gelsinler
Sushimmm Elifffim teşekkür ederim canım dediğin gibi yapıyorum bakalım bende o haftaları görürüm İnşallah
Tfkcgl Elifffim merhaba, benim de 28.haftadan beri sertleşme kasılma oluyor, nst ye her bağlandığımda sancı çıkıyor şuan açılma yok çok şükür. Şuan 30.haftamdayım, Siz 37ye kadar hep istirahat mi ettiniz nasıl tamamladınız süreci?
Ebru_ebru minikbebegim06 Doğru söylüyorsunuz bende gideceğim aklımda soracağım zaten ama korkulacak bir şey mi acaba diye ?
minikbebegim06 Ebru_ebru yani şöyle doktor bana bunun sancı olabileceğini ve açılmaya neden olabileceğini çok fazla beklemeyip en azından kadın doğum acilde bakılması gerektiğini sorun olup olmadığına onların da karar verebileceğini söyledi ben bu şekilde sertleşme toplanmayla gittiğimde her ihtimale karşı beni nst ye bağlamislardi ben de bir şey yoktu ama tekrar ederse yine gel dediler en doğru olan şuan acile gidip durumu anlatmak onlar zaten direkt muayene ediyorlar sorun var mı diye o yüzden acile gidin baksınlar
Ebru_ebru minikbebegim06 Gittim Yurtdışında yaşıyorum doğum bölümü bana böyle şeyler normal dedi ve tatil olduğu için burası doktorum da tatilde mecbur Ocak 22 olan randevumu bekleyip soracağım . Teşekkür ederim ☺️
Zuhal_Y Bir gece karnibahar yemistim gazdan dolayi cok sertlesme oldu. Yemeklere kimyon katiyorum bence etksii var sanki gazda yapabilir bi yedikleriniz ile alakalimi diye bakın. Sertlesme uzun surmuyor ama arada oluyor geciyor. Yinede dr ile gorusun