Srfn11 BurcuuA Benimki asla uyutmuorki hadi sen oraya odaklaniosun bnmki icerde partiler verio sbha kdr zipir bir kiz olucak sanirim 😂😂😂🤩🤩
Gamze88 BurcuuA demiii🙈9 ay karnında gözün gibi bak sonra babacı olsunlar 😜yok öyle babacılk😂😂hepsi anneci olsun 😅💐
Polo BurcuuA öyle oluyor Benimde ilk :) Çok güzel bir hisşyat Ben 30. Haftadayım :) kıpraşmaları ilginç bir boyut aldı :) Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inş
BurcuuA Polo aminnn inşallah 🧿 senin bebiş içerde dans eder onu bile hissedersin baya büyümüş biz daha küçüğüz anca pıtırtılar oluyor minik tekmeler 😁
Polo BurcuuA en iyi 22 ile 28 arası dans edio Şimdi yeri daraldıkca büyüdükçe bi deişk oldu hareketleri Karnımı yamultuyo :)
Srfn11 BurcuuA Evettt bende ilk kendim hissediordum bir hafta once babasi da elini koyunca hissetti adam 3 e kdr uyku uyumadi 😳😂farkli bir duygu ya gercekten 😍
BurcuuA Srfn11 eşime denk gelmedi henüz ondan inanmıyor bana diyorum bak kıpırdıyor gazdır diyo gazı ayırt edebiliyorum ama inanmıyo 😁
Srfn11 BurcuuA Kendi elini koy sen hissetmeye basladinmi onada goster ama geneldw sirt ustu yat cikolata yiyip 😀🤟🏼