BurcuuA Arkadaşlar 22+2 haftalığız geceleri Sola yatınca sık sık seyirmeler oluyor pıt pıt şekilinde bu bebekten kaynaklı mı neden oluyor bilemedim
Gamze88 BurcuuA sana iyi geceler diyordur içerden🥰🧿özellikle uyumaya yakın hareket ediyor bu bücürler😅annelere kasten yapıyorlar uyumasın die😂benim ki birazdan başlar🙈yarım saati var ,21e yeni girdik bugun❤️
Srfn11 BurcuuA 21. Haftama girdim canim 17 18 den beri hissediorum ben ilk byle kelebek cirpinmasi gbi pirpir bsydi smdi artik cocuk yani taklalar atior iceride velet😂 ve ayni sola yattigim zmn dha cok hareketlenior bnmkiside 🥰
BurcuuA Melike26 bu akşam çikolata yedim uzandım 3 kere tekme gibi bişi hissettim tam anlamıyorum hissetmem normaldir demi bu haftada artık eşim gazdır o diyo inanmıyo bana
Melike26 BurcuuA normal tabi canım 😀 ben 20+ 4 üm bu gece babası okşuyodu o da karşılık veriyo resmen art arda vuruyor😀😍
Asibayan Ayy aynen bende de oyle oluyor 25 haftalıgım bu arada☺️ Bende dıyorum ogluşum bu tarafta rahat olamadı sagıma dönüyorum
BurcuuA Gamze88 cidden öyle oluyor çok sık oluyor ama o pıt pıt lar ne kadar kupırdak ee kız olunca böyle oluyor sanırım 😁
BurcuuA Srfn11 demekki normalmiş bende huzursuz oldum bişey mi oldu diye yerleşmeye çalışıyor oda demekki uyku pozisyonunu alsın 😁😁
Gamze88 BurcuuA bizimki oğlan 🙈babası topçu olacak diyor 😂ama ne zaman eşim elini koysa tekme atması duruyor,yada o hissetmiyorum diyo🙄biraz anneci olacak galiba benimki 😍🧿
Melike26 BurcuuA haftandaki belirtileri gelişmeleri oku eşinle de paylaş inanır belki o zaman 😀 ben 18 den beri hissediyorum ama artk çok daha net 😊
Polo BurcuuA öyle oluyor Benimde ilk :) Çok güzel bir hisşyat Ben 30. Haftadayım :) kıpraşmaları ilginç bir boyut aldı :) Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inş
hunilimom BurcuuA bebek canım o kuvvetlenmedi mi daha elini koyduğunda felan sana tepki verir bence benim ufaklık öyle yapıyor da bende 22 haftaligim elimi karnıma koyuyorum yada doknuyorum gelip vuruyo oda yada sürtünme gibi biseler oluyo
BurcuuA hunilimom bende de oluyor artık elimi koyduğum zaman hissediyorum elini ayağını neyle vuruyorsa artık 😁
Srfn11 BurcuuA Benimki asla uyutmuorki hadi sen oraya odaklaniosun bnmki icerde partiler verio sbha kdr zipir bir kiz olucak sanirim 😂😂😂🤩🤩