Paronayanne Gizemnuur55 tabii ki ateş daha tehlikeli şuruptan dedi. Calpol veriyorum ateşi yükselince
Seda13 Gizemnuur55 diş huzursuzluğu başlıyor bu aylarda berilinde bu aylarda başladı ama ilk dişi 11 aylıkken çıkmıştı
Gizemnuur55 Seda13 görümcemin kızının da öyle olmuş 4. Ayda huzursuzluk başladı 8. Ayda patladı dedi bakalım hakkımız da hayırlısı olsun 🥰
Paronayanne Gizemnuur55 ver canım benim çevremde ateşin olumsuz etkilerini daha çok gördüğüm için bir şey olmasın diye veriyorum . Bir kaç kez acile götürdüm direkt ateşlenince. Doktorda her ateşte getirmeyin burda bulaşıcı hastalık daha çok evde calpol verin ateşi dirençli olup düşmezse getir dedi. O yüzden korkmuyorum veriyorum benim bebeğim prematüre birde. Bağışıklığı çok daha düşük o yüzden direnmiyorum yani. Kimisi zorda kalmadıkça vermiyor ama ben o kadar cesaretli değilim açıkçası
huysuz__ Gizemnuur55 4,5 aylık bizim kız da. 1 aydır hafif ateş, salya ve kaşınma atakları var, diş dönemine girdiler, erken çıkarırlar kurtulurlar inşallah 🥰
huysuz__ Gizemnuur55 40 ve üzeri tehlikeli, aşağısı olursa endişe etmeyin saat başı ölçüm yaparak gözlemleyin.❤️
huysuz__ Gizemnuur55 🤒haklısınız şuruba rağmen düşmeyince insan napacak bilemiyor. Bizimkine fitil verdi dr, şurup etki etmezse diye . 2 kez kullandım da o da riskli, en iyisi acilden göstermek
Gizemnuur55 huysuz__ başka bir şey olsa bu kadar korkmam da ateş tehlikeli Allah korusun insanın eli ayağına dolanıyor
Gizemnuur55 Paronayanne ay yok bende öyle düşünüyorum yavrumu bunaltamam o hasta olunca içim gidiyor zaten , çok teşekkür ederim ☺️
metemom_ Gizemnuur55 benimki de 4 ay 16 günlük elleri sürekli ağzında diş için çok erken geliyor bana
Gamzeli_03 Gizemnuur55 benim iki oğlum da 6 aylık çıkardı hem arka arkaya şuan diş pirinç tanesi gibi çıkmaz ama yerleri sertleşiyor diş için hazırlık yapıyor damagi diş çıkarma dönemi de zeytin yağına karanfili elinle kır ufala buz dolabında bekletince donuyor onu dış etlerine sür iyi geliyor
Gizemnuur55 Gamzeli_03 ay evet şu an sadece çıkmaya hazırlık gibi sanırım , çok teşekkür ederim araştırıp deneyeceğim
gezentianne Gizemnuur55 Diş ateşi 38′i geçmez. Benim oglum 5 aylıkken 2 tane diş cıkardı🙈🫠 eşim de ben de erken çıkarmamışız şaşırmıştık. 1 yaş dogum gününde 8 dişi vardı ahajaj Erken cıkaran erken döker derlerdi hakkaten öyleymşş şimdi 5 yaşa girecek alt süt dişi sallanıyor bir zamanlar çıktı çıktı diye sevindiğümiz o iki dişe şimdi duygulanıyorum🥰🥰🥲🥲🥲 annelik ne garip
Gizemnuur55 gezentianne 38 in üstüne 2 defa çıktı doktorda soğuk almıştır dedi ama hiç sanmıyorum hep aynı rutindeyiz , oy dişlerine kurban olurum ya 🥰