Kızlar doğumumun 5. Gününden selamlar. Cumartesi günü belime giren, dinlensem de geçmeyen bel ağrılarım pazar akşamı suyunun gelmesiyle sancılarım başladı. 36. Haftadan itibaren deli gibi egzersiz , squat, adaçayı, yürüyüş yaptım ve 40. Haftada saat 18.00 de suyum geldi direk tüm çamaşırım ıslandı, hemen duşa girdim makyajımı yaptım eşyalarımı topladım saat 20.00 de acile gittim, ama hemen giriş yapmadım direk yatırmasınlar diye koridorda iki saat sancı çektim, sancı gelince çöktüm eşim belime masaj yaptı, sancı gidince yürüyordum, artık 3-4 dkka da bir geliyordu sancılar ve alt tarafımda baya baskı hissettim ve 22.00 da yatışımı yaptırdım açılmam 5 cm olmuştu, nst bağladılar eşimi yanıma aldılar, son bir saat kıvrandım ve ıkınma hissi geldi eşim çıktı ebe geldi bebek geliyor dedi, ben panik yapıp bağırdım ebemden Allah razı olsun, bana sakin ol derin nefes al , birazdan bebeğin kollarında olucak dedi ve bana direk bir sakinlik geldi ve o ıkınmada sanki sancım kayboldu çenemi göğsüme dayadım, asla bağırmadım, gözlerimi kapattım sadece bebeğimi çıkarmaya odaklandım,ittikçe kafasının yavaş yavaş çıktığını hissettim ve 4. Ikınmada 23.50 de kızıma kavuştum,ebem bile şaşırdı tebrik etti bu kadar sakin olduğum için.bir kaç dikişim oldu şimdi kızım yanımda göğüs yaralarıyla ugraşıyorum, emzirme şuanlık zülum gibi geliyor ama canı sağolsun. İlk doğumum çok zor ve ağrılı geçti, toparlamam bir ayı buldu hem psikolojik hem fiziksel olarak çok yıprandım, kötü insanlara denk gelmiştim, bu sefer Rabbim dualarımı kabul etti merhametli insanlara denk geldim hep hamilelik ten doğuma kadar hep “Sümme sebile yesserra ” Duasını okudum ve doğumum kolay gerçekleşti darısı size inşAllah❤Rabbim bir avaz’da kavuştursun kolay doğumlar nasip etsin inşAllah