umrumdadegil yeni_anne2 aynen benimde öyle oluyordu dinlendirmej lazım diye okudum gerçekten de çok fark ediyor bi de çok katı da olmasın cıvık da olmasın
ZeynepDuru17 umrumdadegil aynaya zor bakıyorum kanka menüyü şuan netleştirmedim netlestirsem yarım saat olmadan ocakta bil 😂
umrumdadegil ZeynepDuru17 ben tek çocukla zor yapıyorum aşko 3 çocuklu olsam ben iptal senin maşallahın var 😂
ZeynepDuru17 umrumdadegil saqol kankicim Allah’ım nazardan saklasın inşallah vejeteryan biri olarak menü zor bende ama mecbur 😂
nurdaneg0716 yeni_anne2 ben yumurta koymuyorum galete unu ekleyip iyice yoğuruyorum maydanoz da eklemem soğan rendelerim ama suyunu iyice alırım baharat isteğe göre de salça
mcansu Twogirlsmomy bizde de durum aynı sanırım fırında tavuk yapıyor 😅 oğlum yoğurt çorbası istedi onu yapıp karıştırır mısın diye eşime verdim çekildim
Balbebek012 umrumdadegil en ideal eş yemek işine karışmayacak zaten düşünüp yemek yapmak dert bir de yemek seçen eş tam bir dert 😅😅 Köfte Makarna Mercimek çorbası yapacağım
umrumdadegil Balbebek012 karşmasın tamam ama en azından fikir versin 😂 herkes köfteci bugün benimde canımı çektirdiniz bende köfte yapıcam 😂