Parilti007 umrumdadegil ay ben o açıdan çok şanslıyım kendi istedi tek çorba yeter diye benim canıma minnet😂😂
gokcekocyigiit umrumdadegil Günün menüsü; -Mercimek çorbası -Hünkar beğendi -Pilav -Salata -Cocostar pasta (dünden)🤗🌼
Parilti007 gokcekocyigiit ay helal olsun bir güne böyle menü yapabiliyorsanız benim belim kopuyor tek yemeği yaparken bile🫠
GirlandBoy_Mom umrumdadegil çok şükür o konuda iyidir kocam 🧿yatak döşek yatıyorum 😷🤧teşekkür ederim canım🌸
gokcekocyigiit Parilti007 teşekkür ederim, genelde yemekleri günlük yaparım, ertesi güne pek kalmaz, ama bana göre bu flan basit, mutfağı seviyorum🥲 hepimize afiyet olsun.
myavocado metemom_ yayla çorbası, fırında köfte patates, pilav, cacık veya salata. Herkes sever hem çok da el oyalamaz
Melissayda @umrumdadegil mercimek çorbası yanına da pizza söyleyeceğiz kızımında yemeği var bugün rahatım 😍
yeni_anne2 umrumdadegil bazen yapıyorum dağılıyor kızartırken biliyor musun tam tutması icin dinlendiriyîm bari🌸🤭
umrumdadegil yeni_anne2 aynen benimde öyle oluyordu dinlendirmej lazım diye okudum gerçekten de çok fark ediyor bi de çok katı da olmasın cıvık da olmasın