gunesveguney basın sagolsun rabbim kimseye yasatmasin bende geçen sene aralikta erken doğum yaptım 5 gün sonra kaybettim bebeğimi çok zor günler geçirdim ama doktorum senle alakalı bi sorun değil çocuk istiyorsanız korunmayo bırakabilirsin dedi bende düşünmüyorum dedim sorna karar verdim hamile oldum dogukdan 7 ay sonra suan 25+2 haftaligiz bende kız bebekleri severdim kaybettiğim bebeğim erkekti Buda kız ama hala kız olduğunu kabul edemedim ama belli etmiyorum oğlum olacak diye hissediyordum hep ama doktor hep kiz dedi bende diyorum acaba erkeğe doktormu göremedi diyorum kabul edemiyorum neden bilmiyorum güzel tatlı isimler bile var kız için içime sinmiyor hiçbiri eşime dedim sen seç dedim içimden gelmiyor cinsiyet sectigimden asla değil neden oyle bilmiyorum gerçekten bende erkek istiyorum ama severken belli etmiyorum kizim prensesim diyorum çünkü hissediyor beni o yüzden fazla belki etmek istemiyorum eşim seçti ismi onu Bile begenmedim ne olacak bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda rabbim sağ saglim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 😊