Serya3 Merhaba kızlar biraz dertleşelim çok uzun tutmamaya çalışacağım. Temmuz 2022 de evlendm ekiminde hamile olduğumu öğrendim 131le. Nyse birkaç hafta sonra kalbî durdu kürtaj oldum ondan sonra hep denedik olmadı bu güne kadar 3 defa femarayla çatlatma iğnesi oldum olmadi Kasım’da 1kere aşılama oldum tutmadı. Eltim 7 senelik evli 3. Çocuğu oldu o kaynanamglle oturmaya gttgmzde gelip gidip bana ve eşime çocuğunu nispet ediyor. Ben evliyken 1 kızı 1 oğlu vardi 3.kizi oda 1 sene arams olmus banada benim çabuk olur ben istesem diyo. Esimlede instagramda nereye baksak şu fenomenlerin hamile haberi yok cinsiyet videosu yok bişey. Artık herşey üst üste o kadar geliyor ki kimsenin mutluluğuyla sevinemiyorum bazen vicdanımı mı yedim noldu bana diyorum. Ben küçüklüğümde beri hep çocukları bebekleri çok severim hepde öyleydi ama son bi kaç aydır severken biri bişey dediği anda kalbim kırılıyor içim soğuyor 😔. Şunun da bebeği olacakmış denildiğinde artık üzülüyorum. Sadece dua ediyorum RAMAZAN UMRESİNE gideceğiz gelince nasipse tekrar aşılama deneyeceğiz.😔
Serya3 Serya3 yaşım 24 Eşimde de bende de şuan için bir sorun yok önceden vardı tedavi olduk ben hsg cekildim histereskopi oldum kan değerlerimiz iyi bi tek az bi pcos var dendi az veya çok nasl aşabilirim ne yapmam gerekiyor yapaym diyorum her şeye varm ama bir türlü nasip ya olmuyor 😔
mrp2023 Serya3 aşılama bence zaman kaybı tüp bebekle hamile biri olarak söylüyorum ben olsam sizin yerinizde tüp bebek yaptırırdım
Merve8155 Serya3 bende ayni sekilde artik yanimda cocuk gorup sevdigim zaman bir tuhaf oluyorum hep icerleyerek bakiyorum sanki olmicakmis gibi
Serya3 Cessika 1 defa aldık denedik ama ben gerçekten bilmiyorum onu yani anlamıyorum nasıl olunca ne yapıldığını sadece uygulama kullanıyorum 🥺
orkidemm_ Serya3 pcos varsa az ya da çok fark etmez nihayetin de yumurta tembelliği oluyor sağlıklı beslenmeye başla bol su iç bol yeşillik ye ekmeği ve gluteni kes günlük ya egzersiz ya da yürüyüş kesin yap inşallah gebe kalırsın
Deletedmom_984 Rabbim kalbinize ferahlık kucaginiza bebis versin en kisa zamanda canim birak sen cocugun nispeti olmaz cocuk kullanilarak nispet yapilmaz zaten cok gunah. Gunahida kendi boynuna uzulme vardir vakti saati Allah umrenizi kabul etsin bizim icin de dua et oralarda canim :)🩷
Serya3 Deletedmom_984 amiiin inşallah ederim tabiki rabbimin izniyle inşaallah gittiğimde benim gibi olmayan arayan , evinde sorunu olan, geçim sıkıntısı yaşayan, evladiyla eşiyle imtihan olan, herkes için dua edeceğim inşallah 🤲🏻🥺❤️
Cessika Serya3 birgebeningünlüğü diye bir sayfa var instagramda onu takip edin detaylı bilgi veriyor. Bu test ile hamile kalan çok kişi var ki kendimde denedim bu ay. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısı ile kolaylıkla nasib etsin
Serya3 Cessika tamm canım bakıyorum şimdi Allah’ razı olsun inşallah rabbim sanada tez vakitte nasip eder
Parilti007 Benim tavsiyem eğer maddi durumunuz imkan veriyorsa tüp bebek deneyin. 2022den beri deniyoruz demişsiniz nasıl hala yönlendirmemişler ki tüp bebeğe 🤷🏻♀️
Serya3 Parilti007 doktorumla hep görüşüyoruz özel kısımda ücretli iyi bi doktor devlette de değil ama normal yollarla olur çok üstüne düşme normal yolla olmaması için hiçbir sebep yok diyor ama pcos da var bilmiyorum ya valla boşlukta kalmış gibiyim belkide umreden gelince mevlam nasip eder 🤲🏻🌹
Serya3 orkidemm_ tamam canım çok sağol zaten iştahım falan hep kapanmaya başladı 😔 bundan sonra beslenmeme dikkat ederim ❤️
Parilti007 Serya3 bana da öyle demişlerdi sebepsiz infertilite olarak değerlendiriliyor eşimde de bende de bir sıkıntı yoktu. Ama tüp bebekle nasip oldu 5 yılın sonunda. Rabbim sağlıkla hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Cambardak__ Bende 30 yaşındayım 4.5 senelik evliyim benimde olmuyor.. şuan bunları yazarken bile ağlıyorum.. artik sosyal medyaya giremez oldum herkesin bebeği var yada fenomenler hamile kalıyor sürekli bebekle ilgili şeyler görüyorum içim hüzünle doluyor ağlıyorum.. artik birinin hamilelik haberine sevinemiyorum bile.. bebek bezi reklamlarını ıslak mendil üstündeki bebekleri görünce bile kahroluyorum. Aşılama ve tup bebek denedik tutmuyor. Kardeşim benden sonra evlendi hemen bebeği oldu tüm aile ona tapıyor benim boynum bükük kenardan bakıyorum sadece. İçim yana yana bakıyorum sadece. Dertleşcegim kimsem yok. İçim yanıyor yanıyor ki kavruluyor. Geceleri uykumdan kalkıp ağlıyorum yine uyuyorum bazende gozume uyku girmiyor. Evimin karsisi cocuk parki gunduzleri çocukları annelerini izliyorum agliyorum.. İsyan etmiyorum dua ediyorum.. ama olmuyor işte 😭😭😭
Serya3 Cambardak__ tüm hislerimi yazmissin valla ne eksik ne fazla kardeşim bile olsa tamam mutluluğu mutluluğum Allah’a da isyanim yok ama bir yanim hep buruk ya 🥺😔 seni çok ama çok iyi anlıyorum gerçekten bakk. Her cumartesi eltimgil kaynanama alt kata gelirler esimle bende öylece gözümüzün önünde bebeği sevdiklerini izleriz 4 aylk bebekleri var ona herşeyi aldk . Kendimiz gbi ozendik ama sonuc olarak ben yine kıskanıyormuş çekemiyormusum ne kadar kalpleri katran bağlamış rabbim sanada nasip etsin demek Çok mu zor allaha hep duam şu bir inleyeni bir dinleyen vardır bizede nasip eder inşallah 🥹❤️😔
Cambardak__ Serya3 Aminn rabbim bizede tez zamanda nasip etsin kimsenin nasibinde gözümüz yok inşallah bizede nasip olur, benimde aynı yeğenim sonuçta herseyi aldık kendi evladımız gibi sevdik saydık ama sanki kıskanıyoruz çekemiyoruz gibi görünüyor oysa hiç öyle bi durumumuz yok artık bunaldım aile toplanması akraba gezmesi hicbir şey yapmak istemiyorum arkadaşlarımla bile görüşmek istemiyorum konu hep buraya geliyor ve canım acıyor bi arkadaşım benim vesileyle hamile kaldı ona ovulasyon takibi yaptım herseyi denettim hamile kaldı hatta dün doğurdu gidip göremiyorum bile o kadar canım acıyor ki insanlar sanki kıskanıyorum sanmasın diye bebekli insanlardan kaçar oldum 😭😭