babyylve_ Sevgiiss hangi marka bide kaset test şimdi yapma net çıkarmıyor erken gebeliklerle devam et gerçekten çatlamadan 11.12 günler çıkıyor testlerde
Sevgiiss babyylve_ kaset test labaquick , diğer prodoctor ikisinde de pembe çizgi çıktı ama kaset test çok az belli dünde kan vermiştim 6.82 idi ama testlerde çıkmıyordu
Sevgiiss babyylve_ inşalllah yükselmiştir değerim 11 12. Gün çatlamadan sonra az gibi geldi bana bu değer
Sevgiiss babyylve_ ben biraz araştırdım da kafayı yedim saçma sapan şeyler okuyorum 😄 7. Çatlamadan 7 gün sonra Rahime yerleşiyormuş diye çok az geldi bana değer
Eda42_ Sevgiiss Ama zaten âdet günü geçmediyse bu değer yeni olduğunu gösteriyor iki gün sonra yada âdet gecikmesini bekleyip o zaman belli olur sağlıklı gebelik olup olmadığı
prensesannesi-01 Sevgiiss ayy pozitif canım bende ovulasyon testi takibi yaptm heycanla merakla günümün gelmesini bekliyorum umarım bende pozitif görürüm amin
ermelek1 Sevgiiss ay benimde 2 gün var inşallah bende sevinirim ya çok istiyorum senin adına da çok sevindim kardeşim
Eda42_ Sevgiiss İnşallah işte önemli olan sağlıklı olan artış olması iki günde aynı yerde vermeye dikkat et çünkü farklı yer sonuç o bile çok önemli
Sevgiiss Ahgy işte kafama şu takıldı yumurtlama takibi yapanların 12. Günü betası 30 50 gibi çıkmış benim dün 6.82 idi çok düşük geldi