Sevgiiss Kızlar ikisinde aynı anda yaptım bugün çatlamanın 11 ya da 12. Günü (ovülasyon takip yaptım )
Eda42_ Sevgiiss Var gibi görünüyor ama kan versen düşük çıkabilir bence adet gecikmesi bekleyin inşallah pozitif olur
Ahgy Sevgiiss gebelik var gibi gözüküyor umarım hayal kırıklığına uğratmaz başka bir marka ilede sağlama yapın isterseniz ben hep öyle yapardım
Sevgiiss Cimcime30 inşallah ya dün çizgi çıkmıyordu bugün biraz çıktı çok düşük olunca değer bilemiyorum
Ahs34 Sevgiiss Sevgiiss benim 4 gün geçti adetim kaset testte silik çıkmıştı dün kan verdim 22 çıktı bugün yarın yine kan vereceğim bana göre de benim düşük görünüyor 4 gün geçmesine rağmen bence sizin daha adet geçmemiş normal değer
Sevgiiss Cimcime30 inşallah elimde test var kan vermeyeceğim hem özelde maddi olarak çok oluyor hemde zor testlerle takip edeceğim 4 gün sonra veririm artık
Eda42_ Sevgiiss Ama zaten âdet günü geçmediyse bu değer yeni olduğunu gösteriyor iki gün sonra yada âdet gecikmesini bekleyip o zaman belli olur sağlıklı gebelik olup olmadığı
Sevgiiss poyrazmom_ dün kan vermiştim 6.82 çıkmıştı. Aslında gözle pembe çizgi görünüyor ama telefonda öyle çıkmıyor 😍
Tutar13 Sevgiiss cajım daha ne olacak adetin daha gelmemiş cok normal 6 cıkması hayırlısı ile yukselir insallah 2 gun sonra tekrar kan ver 12ve üzeri cıkarsa saglıklı ilerlwr insallaj
ermelek1 Sevgiiss ay benimde 2 gün var inşallah bende sevinirim ya çok istiyorum senin adına da çok sevindim kardeşim
babyylve_ Sevgiiss hangi marka bide kaset test şimdi yapma net çıkarmıyor erken gebeliklerle devam et gerçekten çatlamadan 11.12 günler çıkıyor testlerde