orkidemm_ Gzd24 benim artış deli gibiydi ya korktuk hatta dış gebelik diye öncesinde geçirdiğim için ihtimalim vardı
poyrazmom_ Gzd24 son adetin ilk günü baz alınarak hesaplanıyo canım kese büyük çıkabiliyor tabi bazen
gozde91 Aslaninannesi_ benimde 340 çıktı doktor 1 hafta sonra gel kese için dedi Salı günü gideceğim de heyecanlıyım ☺️
Viyanaraf Gzd24 5+2 keseyi gördüm 6+3 kalp arını duydum ama doktor çok yeni olduğu için kalp atışı net değil demişti 7+1 de net kalp atışını duydum şuan 8+3 günler hiç geçmiyor gibi ☺️
Gzd24 Viyanaraf Allah sağlıkla almayı nasip etsin 🙏🏼 bende 5+0 da keseyi gördüm iki hafta sonrasına kalp atisi icin çağırdı 🥹
Tubissirin 22 kasım son adet. 4000 betayla öğrendim. 5 haftalıkken keseyi gördüm 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için. Bekliyorum bakalım heyecan korku ve umutla 🩵 Hepimiz için en güzeli olsun 💕
Gzd24 Tubissirin benimde son adet 26 Kasım’di , tam 5 haftayken keseyi gördük iki hafta sonrasına randevu verdi banada. İnşallah duyarız güzel kalp atışlarını 🙏🏼🥹