Gzd24 orkidemm_ ayy ikiz mi yoksa iki gebelik mi ☺️tam haftası nasıl hesaplandı acaba sizde . Son adetin ilk günüyle mi 5+1di
orkidemm_ Gzd24 ikiz evet :) canım geç döllenme benim 1 hafta betam çok artıyordu 17 aralıktı son adet tarihim fakat 23 Aralık yaptı
Aslaninannesi_ Gzd24 canım söyle betam 331 di hastaneye gittiğimde doktor bir hafta sonra kese için gel dedi ben 6 gün sonra gittim gördük keseyi o yüzden betayı suan hesaplayamıyorum evet son adetin ilk gününü hesap ediyorlar
Beyzayaz_32 Beta 1327 de 5.hafta olması lazımdı alttan muayeneyle görmüştük ilk üstten çok net belli olmadı
Gzd24 Beyzayaz_32 çok iyii genelde 2000e yakın olması gerekiyor diyorlar . Adet tarihinizle mi 5. Haftaydi ☺️
Gzd24 Aslaninannesi_ bende geçen hafta cuma günü 300 kusurdu iki günde hep beta verdim dün en son 3000kusur çıktı inşallah bende sizin gibi görürüm yarin gidince 🙏🏼🥹
Gzd24 poyrazmom_ maşallah 🥹🙏🏼 sizinde mi son adet tarihiniz sayildi ☺️ bazıları öyle hesaplıyor bazılarıda adet bitimi gününü sayiyormus kafam karisti 😀
poyrazmom_ Gzd24 son adetin ilk günü baz alınarak hesaplanıyo canım kese büyük çıkabiliyor tabi bazen
Gzd24 orkidemm_ Benimde 26 Kasım son adet , geçen hafta cumadan beri iki günde beta veriyorim dün en son 3000kusurdu geçen cuma 300kusur ile öğrendim 🥹
orkidemm_ Gzd24 benim artış deli gibiydi ya korktuk hatta dış gebelik diye öncesinde geçirdiğim için ihtimalim vardı