Beyzadrs minikbebegim06 buranın ürünlerini çok beğendim sadece ben ahşap renk bakıyordum dolaplarda ahşap renk yok dedi ama fiyatlar çok iyiymiş cidden
iremhzl Beyzadrs bilgisyaardan ikea pax dolap yapma diye acin kendiniz dizayn ediyosunuz ben alali 2-3ay oldu, cok guzel ama disarda oda fiyatlarina gore daha buyuk dolap aldim yani cilekte 25bindi dolap bende 25e devasa 4kapili dolap yaptirdim
Evrimnbe Beyzadrs benimki natura baby modeli beyaz ve ahşap kulplu olan. Hemen teslimat yapılıyordu ama ben 1 ay beklettim odayı boşaltıp boya badana işlerimiz vardı ama istediğiniz tarihte teslimat yapıyolar hazır modeller olduğu içi
nilsmomy Beyzadrs pierre cardinden aldık bizde genç odası takımı ama çok tatlı bir model hem suan icin hem daha büyüyünce severek kullanacağını düşünüyorum
Nisbaral Noktabebeistanbuldan montessori yatak dolap şifonyer iç yatagıda hediye ettiler 17 bin verdim gayet güzel sağlam geldi ellerinde stokta vardı ertesi gün gelip kurdular
ayseayseaysee Pierre Cardinden aldık. Düz sade bir model seçtik gardrop, şifonyer ve montesorri yavrulu yatak şeklinde. Sadece kuplarını trendyoldan hayvan figürlü alıp değiştirdik. Yıllarca severek kullacağına eminim oğlumun ❤️
Bebekmert Beyzadrs valla eşim bellonada çalışıyor ben yüzden ordan aldım ama internet şubesinden seçtim hatta modelini de
Selmagkk Pierre cardenden aldım montesseri yatak baza altında çekmecesi yatağı içinde dolap şifonyer 50 civarına geldi diğer sordugumuz yerler sadede dolaba 50 küsür fiyat çıkarmıştı ve memnunuz kullanıyoruz mobilyayı sağlam tatlış🥰