Beyzadrs Merhabalar, ben bebek için dolap ve şifonyer bakıyorum henuz yatak almayacağım. İyice genç olana kadar kullanacağı modeller bakıyorum. Aldığınız yerleri burada paylaşabilir misiniz bize de ilham olsun
AnayimBenAna_ Beyzadrs ben 5 kapılı lake dolap yaptırdım odasına bide baza aldım ilkte zaten anne yanı beşikte yattı 2.5 yaşına kadar falan sonra bazaya geçirdim. Trednyolda setay mobilya var oraya bakabilirsin 🌸
1mutluAnneee1 Beyzadrs oğlumun dolabı Ikea kızımda ıcıne yerlestı sıfonuerde ikea sadece yoyko besık aldık
Bebekmert Beyzadrs ben Bellona mobilya dan aldım çünkü hem çok kaliteli hem herşeyi garantili yıllarca bir şey olmuyor
minikbebegim06 Beyzadrs ben montessori yatak dolap sifonyer üçüne 22 bin verdim BButik mobilya dan aldım çok güzel ve kaliteli ayrı ayrı alsam daha pahalı oluyordu
Beyzadrs AnayimBenAna_ benim yer sorunum olsa ben de böyle büyük istiyordum ama şimdilik 3 kapılı bakabileceğin en mantıklısı büyük almak bence de
Beyzadrs Bebekmert evet gercekten ürünleri sağlam oluyor sadece cok fazla model yok galiba ama gidip yerinde görmek gerek
tgb0208 minikbebegim06 merhaba bende ordan aldım Sakarya şubesinden. Ben Eskişehir’de yaşıyorum. Size ne kadar sürede teslim edildi acaba
Beyzadrs minikbebegim06 buranın ürünlerini çok beğendim sadece ben ahşap renk bakıyordum dolaplarda ahşap renk yok dedi ama fiyatlar çok iyiymiş cidden
Bmoon Beyzadrs Montessori oda takımı aldım internetten İnstagramdan İstanbul’da oturmuyorum ama kurulum için geldiler hem uygundu bizim burda sorduklarıma göre nerdeyse iki kat düşüktü fiyatı ayrıca defolu bir kapak çıktı minicik iç tarafta bir iz vardı ona rağmen tekrar gelip değiştirdiler kapağı çok memnun kaldım Boobebekgenç ismi İnstagram ve internet sitesi var
ideemirel Beyzadrs Beyzadrs baza yatak enza home yatas aldım dolabını ve sifonyeri trendyoldan almıştım
minikbebegim06 tgb0208 1 Ay içinde getirdiler ama ben odayı boşaltamamistim o yüzden kendim biraz ertelemistim 1.5 Ay gibi diyebilirim
mamacita5 ben dolap ve şifonyeri ikeadan aldım çok memnunum. Sade ve şık birde kulplarını değiştirdim kalpli ufak kulplar aldım mis gibi oldu..
Evrimnbe Beyzadrs çilekten aldım bende 3 kapılı dolap şifonyer montesorri yatak ve anne yanı ahşap beşik aldım
AnayimBenAna_ Beyzadrs evet yer varsa en mantıklısı gerçekten ileridede ranza yaptırıcaz bazaları çıkarıp
Bebekmert Beyzadrs valla eşim bellonada çalışıyor ben yüzden ordan aldım ama internet şubesinden seçtim hatta modelini de