crescent___ 1mutluAnneee1 o zaman benzer almışsınız bende belki 1-2 eklerim yeter heralde, teşekkür ederim 🙏🏻
babyandmomy__ mervemurat16 böyle bir listem var aldıklarım Kıyafetleri pek bu listeye yazmadım lazım oldukça alacağım onları Birkaç ıvır zıvır eksik kaldı Depend Pamuk Burun aspiratörü tırnak makası gibi onları da bir ara E bebekten toplu alırım diye düşündüm
Rabiul crescent___ ben geç aldım 2.5 aylıktı Merfbaby markası , haftaya 6 aylık olacak kızım hala kullanıyorum
ayse5487 Gokturkmom_ merhaba burun aspiratörü ne marka aldınız acaba birde ben ilk bebeğim nasıl kullanımı kolay mı acaba açıkçası biraz korkuyorum becerebilirsem miyim 🥹
Liimon Hcrn87 elelenin 6in 1 park yatağından zaten küçük bir anakucağı gibi bir şey çıkıyor onu alırsanız iki işi de halletmiş olursunuz
Rabiul Liimon eğer almadıysanız pek tavsiye etmiyorum ben de kullandım belli bir zaman sonra sürekli ses çıkarmaya başlıyor kayınvalideme verdim ileride mama sandalyesi olarak onlara gittiğimde kullanabilirim diye
ayseayseaysee Rabiul büyük beşik mi ses çıkardı yoksa o küçük puset mi? Ben de ondan almayı düşünmüştüm. Evim dublex en azından o küçük puseti üst katta kullanırım diye düşünmüştüm
Ezel123 Kylr benim etrafımda göğüs çatlağı olanlar oldu gümüş kapaklar sütun geri gelmesini sağlayıp orayı iyilestiriyor diye duydum
Turuncukadin mervemurat16 merhaba konuyla çok alakası yok ama bebeğiniz hala sizin odanızda mı kalıyor?
mervemurat16 Turuncukadin evet iki üç yaşından sonra ayırmayı düşünüyorum o zaman normal yatağa geçeriz diye düşündüm şuan gece kalkıp emiyor çünkü
Minikfasulyem_1 Elektrikli Göğüs pompası önerisi olannn ? Makul fiyatlı olması tercihim malum fiyatlar çok uçuk
keyfimin-kahyasi-misin Minikfasulyem_1 Almana gerek yok aslında ilk bı iki kere hastanede sagarsin Damarların açılır sonra Emsin bebegin
m_mervee mervemurat16 tek kullanımlık alt açma örtüsü en çok onu kullandım tek seferde kirlenmiyordu kirlenince atıyordum 🙂 ebat büyük olduğu için ikiye bölmüştüm 🙂
Rabiul ayseayseaysee küçük olan canım zaten 2 ya da 2.5 ay kullandım sonra park yatağını çıkarttım çok ses yapmaya başlamıştı şimdiki aklım olsa büyüğü alırdım ama benimde yerim kısıtlı olduğu için küçüğü almıştım
keyfimin-kahyasi-misin Begumsen Az kiyafeti var deyip bugün hakkından gelemedim 😂😂ufacık ufacikta olunca dndjd
Minikfasulyem_1 keyfimin-kahyasi-misin herkes mutlaka alman lazım diyor sütün çoğalsın diye ve mastit olma diye al diyolar bende anlamadım ne yapacağımı baktığımızda eskiden analarımız süt mü sağıyordu
Balbebek012 mervemurat16 bol bol zıbın Çorap Yedek battaniyeler Bol bol bez mendil Normal mendil 💕💕💕💕
Ebru_y mervemurat16 bir sürü önerilecek şey var ama şuan aklıma gelmiyo ama önermem dediğim emzirme yastığı ben rahat edemedim birde ayaklı tulum önermem cok bebekler cauk uzuyo veya uzun doğuyo bazılarını giyemeden kücülmüş oluyo
melikeayna Bakım seti şampuan losyon pişik kremi vs hepsininde organik sertifikalı olmasına dikkat etmek lazım doktorumuzun önerisi ile ecowell aldık biz tavsiye ederim