mervemurat16 çok özenerek beşikler alıyoruz ama kızımın en sevdiği şey anannedimdeki asma beşik oldu o yüzden ben de hamak beşik aldım gazlı kolik bebekler seviyor
-hamak beşik
-emzirme yastığı c şeklinde
-reflü yatağı ( ben sevi bebenin aldım ilk kırk gün çok kurtarıcıydı bebeğimi nereye koyacağım derdi olmuyor ana kucaklarının içine gömülüyordu )
-elektrikli göğüs pompası
-tırnak törpüsü (köşeleri alamıyoruz ve uzun sürüyor diye eşim makasla kesti (sezaryenle doğum yaptım o zaman çok kötüydüm o yüzden eşim kesmişti) etini kesmiş çocuğun o günden sonra törpüye döndük
-bol müslin örtü
-yeni doğan çok almayın gerçekten çok doğru ben benim bebek iri olur diye çok almamıştım hep büyük aldım hediye gelen üç dört hastane çıkışı vardı bi doğdu benim kız minicik o kendi aldıklarımın içinde kayboldu hediyeleri çevirip çevirip giydirdim çok üzüldüm minicik benim aldıklarım büyük geliyor diye iki hafta içinde o kadar hızlı büyüdü ki o kıyafetler küçük geldi benimkiler tam oldu şu an 2 aylık ama 3-6 kalıbına göre 6-9 giyiyoruz (bol oluyor kıvırıyorum)
yani anlayacağımız bebek kıyafetlerinin bedenleri değişik büyük alın 🤪
manuel ana kucağı ve elektrikli ana kucağı bizim ikiside var ve şimdilik ikisinide sevmedi hamileyken alınmasının acelesi yok belki bebeğiniz sevmez doğduktan sonra birinden deneme imkanınız varsa öyle alınabilir.