Vincentvangogh huysuz__ çok teşekkür ediyorum hocam verdiğiniz bilgiler için 🦋💙 daha da iyi olacagız insallah🥹🌷
Vincentvangogh irem-16 çok teşekkür ederim irem hocam 🥹🌷 bebeğim 1250 gram doğdu. Son muayene de 1480 çıkmıştı ama malum doğum da ve küveze ilk aldıklarında kilo kaybediyorlar. Sütümü sağıp gönderiyorum babasıyla. İnsallah daha iyi olacağız 💕💕🦋
Vincentvangogh Cosimaniehaus teşekkür ederim hocam. Ben iş göremezlik raporunu hiç alamadım 32 olmadıgımdan. Müdür bey bana 32 ye girmediğinizden doğum öncesi haklarınızı kullanamazsınız dedi bugün ama çogu kişi kullanabilirsin diyo. Pazartesi okula gidip bi görüşeceğim insallah sıkıntı çıkarmaz. Yoksa durduk yere stres oldum😞
Cosimaniehaus Vincentvangogh rica ederim hocam🙏🏻 doğum sonrası aldıgım belgede iş göremezlik raporu yazıyor. Ama doğum öncesi kullanamadıgınız için doğum sonrasına aktarılıyor yönetmeliğe göre benim anladıgım kadarıyla. Yönetmeliği iyi bilen bi idareniz yoksa kendiniz iyi araştırın boşuna hak kaybınız olmasın. Bebeğiniz de hayırlı olsun 🌸🌸
madreysubebe Vincentvangogh Hocam doğum öncesi doğum sonrası diye düşünmeyin sizin şuan 16 haftalık ücretli izin hakkınız var. Tek yapacağınız doğum belgenizi müdüre ya da ilgili müdür yardımcısına gönderin, hayırlı olsun
Vincentvangogh Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. İdarecim biraz sıkıntılı uğraştırıyor beni 32. Hafta olmadı falan diye halledeceğim bi şekilde. Boşu boşuna hakkımı yakamam. 🙏🏻