Kubra3454 Doğuma çok az kaldı artık her an olacak gibi moda girdim ve daha çoğu şey eksik çok heyecanlı ve gerginimmmm
turkan403 Kubra3454 aynıyız başıma ne geliceni biliyorum bn onun etkisi daha büyük sizn ilk dogumsa tadını çıkarın
tomrisinaannesi Kubra3454 evrene ve bebeğinize bu enerjiyi vermeyin normal doğum istiyorsanız daha koskocaman 9-10 haftanız var bende 34 haftalığım 35’e giricem bebeğim 3300 gram asla doğurdum doğurucam demiyorum bu bebeği de etkiliyor çünkü 30 hafta doğum için çok küçük ve “prematüre”
Melis1140 Kubra3454 Ben 38 e giriyorum artık akışına bırakıyosun gibi oluyo bi süre sonra 30 larda ben de düşünüp duruyordum
turkan403 Kubra3454 akışına bırak bnce korktukça da dogumun zor olur Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah🤲
Ftmnnr 2cocukluana_ kuyruk sokumu değil ama bel ağrısı başladı aşırı şiddetli ne oturtuyo ne yatırıyor uyuz oldum surunemiyorum bile 😂 hiç bişi yaptırmıyor
turkan403 2cocukluana_ doktorunuza sorun bence benm oldu biti bel agrım oluyo ama ara sıra o tarz agrı da giriyo geçiyo aykalrınızı kaldırın uzatın
Bebisiminannesii turkan403 yok şuan için normal doğum düşünüyorum, henüz dogum hakkında konuşmadık, ya sizin?
Ftmnnr 2cocukluana_ kendimi avutuyorum sağlıklı sıhhatli gelsinde ağrılar ceremesi olsun diye başka türlü içi rahatlamiyor insanın
ozgese-s 35.haftadayım aşırı stresli ve gerginim bi oğlum var ve malesef kardeş kabul etmiyor bu durum daha da tedirgin ediyor beni 😔
Bebisiminannesii turkan403 benim ilki normaldi , çok zor bi dogum oldu ikincisi artik ne olursa ama sezeryandanda korkuyorum sonrasi cok acır bebeğime rahatca bakmazsam, bide oglum var 4 yasinda. Sizin nasıl geçiyor sezeryan sonrasi? Spinalmi oldunuz