Edasude Kilo verme sürecindeyim arkadaşlar aynı zamanda gebelik içinde uğraşıyorum, gebelik düşünenler için detoks suyu limonlu su gibi şeyler riskli mi bilgisi olan var mı
kumsal__ Edasude bende doktorumun onayıyla detoks yapıyorum sıvı tüketmeye gayret ediyorum canım. ananas tüm alıp güzelce yıkayıp kabuklarını demliyorum günde 2 bardak içiyorum bazende internetten detoks sirkesi alıyorum içiyorum bu şekilde baya kilo verdim ara vermiştim bugün tekrar sipariş verdim geldiği gibi başlıcam burda çok görüyorum diyet vb ile gebe kalanları darısı basimiza canım
Hamide_00 Edasude diyet kahvesi dukan birası yeşilçaylar ne ararsan içiyordum yani gün de bi de sabah akşam yarım saat yürüyordum bir haftayı geçmişti öylesine test yaptım baktım pozitif hatta olmaz falan diye aklımdan geçiriyordum
Edasude Hamide_00 diyetisyen gebelik sürecinde yeşil çay içme yada çok az iç tarzı bir şey demişti dikkat etmek istiyorum açıkcası, pcos mu vardı sizde
Edasude kumsal__ amin canım 🙏🏻 80 den 63 e ne kadar zamanda düştünüz aralıklı olarak mı, çünkü verilecek kilo çok olduğunca önce hızlı veriliyor ama sonra duruyor yavaşlıyor🥲
Hamide_00 kumsal__ dukan birası yeşilçay soda limon canım çok güzel kilo verdiriyor ödem attırıyor diyet kahvesi de harmana falan içtim
kumsal__ Hamide_00 Dukan birasınıda deniyeyim 80 kiloydum mayisda 72kiloydum şuan 63/64kiloyum kilomu koruyordum tekrar kilo vermeye baslim dedim kahve vejo kullaniyordum ama aşırı susatiyor ve baş agrisi yaptığı için onu bıraktım ama Dukan birasini denicem ödemimde var
Ftmnnr Hamide_00 vücut kitle indeksi diye bir şey varya bazen kilo ona uymuyor mesela ben 58 kiloyken normalin bir tık üstündeydi doktorum kilo verceksin dedi başka bir sağlık sorunundan dolayı gitmiştim belki ondan kilo veriyor olabilir demek istemiştim
kumsal__ Edasude 1ayda falan canım bende aşırı ödem vardı ameliyat yapan doktor ödemin olduğunu detoks tavsiye etmişti kısa sürede kilo verirsin demişti öylede oldu sıvı ağırlıklı beslendim sürekli egzersizlede destekledigim için kısa sürede verdim araya bayram girince ara vermiştim 72olmustum 72dende 63e gelince tekrar ara verdim kilomu bı süredir koruyordum tekrar basliyayim dedim farklı şeyler denemek istediğim için basliyamiyordum çünkü vücut farklılık istiyor