Yasss11
Turuncukadin
Fatma5806 Öncelikle ben 15 gün perinatoloji takıplıyım yukarda belirttiğim gıbı yuksek sekerden dolayı hastanede yattım Bu esnada 2 gun 3 katta yattım saglıgım ıcın bana yemek dursun su dahı vermedıler ama hepsı cok ıyı ve guler yuzluydu 1 kısı harıc her ortamda 1 tanede cıkıyor 7.kata cıktıgmda hepsı cok ıyıydı 1 stajer harıc zaten onunda azının payını verdım sen dişli olursan kimse seni ezememz o kadar bgırmama ragmen hepsı guler yuzluydu tamm canım tamam guzelım sakin ol bitcek diye tesllı ettiler son an sezaryene aldıklarında erkek doktor asistan kadın asıstan erkek hmsıre hepsi cok ıyı dvrandılar erkek doktor benı uyutrken sımdı butun acın dınıcek diye sacımı oksdı gozumu actgımda bebegımi gydırıyrlardı gıydrktn snra hepsı bebegımı sevdı optu 6 sat boyunca hepsı cok ılgılendı bebek doktorları bıle yukarı cıktıhımda ıse hemsıreler canımı acıtmamak ıcın cok ozen gsterdı htta bısey dıyımmı bır tane kadın o acıyla doktorun elıni ısırdı doktor acısı var dıye kadına sesını cıkarmadı ve bu dogumda degıl bnım yanımda gozumun onunde oldu hastene cok tmız ben cok memnun kaldım ılk defa o kadar guzel dogum oldukı anlatamam ha aralarda çıkıyormu evet ama onada dişini gösterirsen cok ılerıye gdmyr