İlk öncelıkle butun müslüman aleminin kandili mübarek olsun 🤲
Bebek bekleyen bebek isteyen evlat ısteyen evlat diye yanan annelere Rabbim tez zamanda evlat nasip etsin inşallah 🌼 Dogum bekleyen dogum sancısı ceken butun anneleri Allah bı avazda kurtarsın 🤲
Benimde cıvcıvım dogdu 🐣🌸 Gelin birlikte bızım hikayemizi Dınleyın Teyzeler 🥰
Cok zor bi gebelik gcırdım Yuksek sekerle yuswk dedıgımde 200 falan anlamyın aclıgım 300 lerde toklugum 500 lerde 200ü gordugum an o kadar seviyorum kı dusmus dıye anltmam 15 gun hastanede yattım seker yuzunden karın cevresi genıs dedıler kafası gerıde dedıler bwbbek 3 hafta gerıden gelıyor dedıler ve korku var dıger çocuklarımdan dolayı seker yuzunden omuzları kırıldı neyse bol mıde bulantısı bol mıde yanması bol sancılı bol aglamalı bol kusmalı bı gebelık gecırdım Cektıgım cefanın canı Sagolsun şu sefanın guzellıklegı bana yeter 🌼🥰 1 ocakta mıde bulantılarım basladı sureklı kusuyorum ama bu normal sanıyorum o gun cok hastayım ve kafamı kaldıramıyorum esimden Allah razı olsun bu surecte bna o kadar destek oldukı anlatamam gercu 3 cocugumdada aynıydı ama bu hamilelik cok zorladı beni neyse o gun esım yemek yaptı saat 7 de karnımı doyurdum o kadar hastaym kı vurdm kafayı yattım rüyamda rahmetli babamı gordum elınde Kur’an’ı Kerim vardı bana uzattı ve Kuran’ı aldım babamın elını optum sarılmak ıstedıgmde dha vaktı var dedı bende o rüyadan sonra kaltım kuran okuycam tuvalete grdm mıdem bulandı kustum ve ora sancım geldı yalancı sncıdır dıyıp tuvalet ıcın otrdm kalktıgımda cok az bısey kan grdm nişan dır dedım tuvaletten cıkıcaktımkı sıddetlı bı sancı grdı saat 4.15 te sancım cogaldı ve sureklı kusuyrm sat 4.20de evden cıkmak ıcın hazırlndm saat 4.35 te hastanedeydm yarım saatlık yolu esım 15 dk da gıtti ambulansı bekleseydm evde dogururdm esımı panık etmemek ıcın bagıramadm takı arbadan ınenen kadar acılden gırıs yaptım ebe alttan baktı 9 santım acılmam varmıs dogum baslams sen nerdydn bu saate kadar dedi bana ıkınma dıyıp ağar topar jet hızıyla yukarıya cıkardılar bebegın kafası geldi kordon boynuna dolanmıstı 9 sntım acılma ıle beni acıl sezeryana aldılar 3 normalden sonra sezeryan oldu Kanamam durmadı 6 saat benı beklettıler bebek solunum sıkıntısı yaşıyor dediler ama sükür ıyı yanımda dıgerlerınde omuz kırıklığı ve erken dogumdan kuveze almışlardı bunda cok korktm ama mevlam yuzume baktı bebegım yanımda cok sükür gazın 1 saat önce cıktı sekerim dusmuyor agrılarım var Ama gececek su mukarek gunde bebegıme kavustm doktora kalsa 3 santım acılmayla 37 de alıcaktı bugun cok ınatcısın dedıgını yaptın evde cektn sncını dedi demem o kı 😂😂 sen ıstedıgın zmn degıl bebek ıstedıgı zmn geliyor 02.01.2025 39+5 bızde elendık Teyzeler 🥰🌼🐣🌸