Eliffyamann peaceandlove ayaklarini midemde hissediyorum hala ama bilmiyorum ki, hiçkirdığında kasigimda hissediyorum
tatlibebegim_ Eliffyamann benimde bu tarif ettiğiniz gibi ağrım sancı oluyodu bebeğim kanaldaydı 38+5de doğum yaptım ama 31+5de kontrole gittiğimde bebek kanalda demişti doktor
Eliffyamann tatlibebegim_ bende bundan endiselendim çünkü dün karnim düştüğünü hissettigimde sanki icimde bisey aşağı dogru kaydi, o an normal yürüyordum ama devam edemedim bacağımi acip yürümek zorunda kaldim penguen gibi, sonra gecti ama karnim bu sekil oldu☹️
Eliffyamann peaceandlove teşekkür ederim canim dikkate alacağım, bas aşağı duruyordu hala ayni hissediyorum
peaceandlove Eliffyamann benim de aynı önceki haftalarda bütün hareketlerini vajinamda hissediyordum ama ilerledikçe yukarlarda hissetmeye başladım
tatlibebegim_ Eliffyamann belki sizim bebeğinizde kanala girmiş olabilir çok fazla ağır işlerden yapmaya kaçının yükseğe uzanmayın Allah korusun haftanızda dsha erkenmiş
Elif-ayaz Eliffyamann rahim ağzı uzunluğuna baktırdınız mı bu şikayetler rahim ağzı kısalığında da oluyor
Eliffyamann Elif-ayaz hic sormadim doktoruma, kendisi son kontorlde rahim agzina bakalim dedi sonra kafasını yana yatirip fena değil dedi, öncesinde çok güzel her sey yolunda derdi, ayın 8i randevum var sorayim bunu
Eliffyamann tatlibebegim_ teşekkür ederim dikkat edicem, benim 3 yasinda oğlum var kucagıma geliyor sık sık, doktor kaldirmamami ve dinlenmemi söyledi
Elif-ayaz Eliffyamann bende de rahîm ağzı yetmezliği var oradan biliyorum o baskı hissi o yüzden oluyor genelde dinlenin çok ayakta durmayın siz yine de
Eliffyamann Elif-ayaz teşekkür ederim canım benim dikkat edicem, senin içinde en güzelleri olsun inşallah sağlıkla vaktinde kavuşalım
zeynosileannis Eliffyamann burda o kadar aşağıda değil bir doktora gidin ağrılarda varmış erken doğum belirtisi olmasın ihmal etmeyin
Almira_ Eliffyamann bana gebelik başından beri sen erken dogurursun göbeğin aşağıda düşmüş gibi dediler ama benim hep öyleydi amaa asla sizinki kdr aşağıda değil. Sizinki gerçekten aşağıda. Benim erken doğum riskim yok ki zaten şuan 37 haftalık olduk. Ama.siz bence hiç doktora görünün