Eliffyamann Son günlerim çok ağrılı geçiyor, rahimde batmalarım var çok, yürürken bile rahatsiz ediyor, bugunde cok rahat nefes almaya başladım, ayakları aşağı indi sanki rahatsiz etmiyor, sizce düşmüş mü karnim
seyma0661 Eliffyamann benim göbeğim alttan büyümeye başladı bakınca alta düşmüş gibi gözüküyor ama hep öyleydi. Sizinde altta mı büyüdü acaba?
aslhnkrts9 Eliffyamann normalde de mi böyleydi yani mesela benim karnım hep aşagıdan büyüdü asla düştüğünü fark edemedim Biraz takip edip hareketlerinizi kısıtlayın risk varsa eğer hemen doktorunuzla iletişime geçin
zeynosileannis Eliffyamann evet banada bayağı aşağıda gibi geldi acaba baş aşağı döndü de ondan mı birden mı böyle oldu
Eliffyamann seyma0661 aslhnkrts9 zeynosileannis Duyguceren keyfimin-kahyasi-misin Geçen hafta böyleydi sizce aynı mı gözüküyor, alttan ni büyüyor karnım yani anlayamadım 🥺
Eliffyamann dygsss son kontrolüm de doktorum dikkat etmemi yoksa bir sonraki kontorlde fitil ya da progeston mu öyle bir sey varmış onu başlarim demişti
keyfimin-kahyasi-misin Eliffyamann sizin gonus düşmüş değilde sanki hep böyleymiş gibi duruyor 🥲baş gelismiydi bebiş acaba makat gelise dönmüş olabilir
seyma0661 Eliffyamann benimde böyleydi belki pozisyon değiştirdiği için düşmüş gibi gözüküyordur yani haftanız çok erken olmazsa bi doktora görünün
peaceandlove Eliffyamann bence bebek duruş şeklini değişmiş ya bu attığınızda da o kadar yukarda değil ama yine de bir doktora gidin
zeynosileannis Eliffyamann burda o kadar aşağıda değil bir doktora gidin ağrılarda varmış erken doğum belirtisi olmasın ihmal etmeyin
Eliffyamann seyma0661 önceden çok olumlu konuşuyordu son kontrolüm de 26 haftada gittiğimde bir sonraki gelişinde dinlenmemiş olursan fitil ya da progeston mu ne varmış onu başlarim dedi, cok şaşırdım öyle konuşmasına, ağrılarım da devam edince endiselendim, insallah normaldir
Eliffyamann peaceandlove ayaklarini midemde hissediyorum hala ama bilmiyorum ki, hiçkirdığında kasigimda hissediyorum
Eliffyamann peaceandlove pelvik ağrısı ne oluyor bilmiyorum şöyle tarif edeyim sanki vajinamin içinde bir şiş tığ gibi bisey var onu döndürür gibi batmalar oluyor igne batması falan degil yani yürümemi zorlaştırıyor olduğu zamanlar, bebek toplanması da cok oluyor dışarı ittiriyor kendini sertleşiyor
Minnaksever Eliffyamann benim de böyleydi o haftada sonra biraz çıktı ama doktor şüphelenip nstye falan bağladı aynı şekilde ağrım vardı alt tarafta meğer enfeksiyonum baya ilerlemiş serum.falan verdiler.bi görünün isterseniz
Eliffyamann Minnaksever tahlil yaptırdım temiz çıkmıştı teşekkür ederim onerin için, doktora sorarim yine
peaceandlove Eliffyamann aynı haftlardayız benim de vajinamda ağrı oluyor bazen yürürken bacağıma doğru vuruyor ama doktorum normal olduğunu sadece daha fazla dinlenmem gerektiğini söyledi siz bence bir randevu alıp gidin hem içiniz rahatlamış olur ama endişe edecek bir şey yoktur bence artık sona yaklaşıyoruz bu ağrılar olabilir . Bebeğinizin en son duruşu nasıldı ?
tatlibebegim_ Eliffyamann benimde bu tarif ettiğiniz gibi ağrım sancı oluyodu bebeğim kanaldaydı 38+5de doğum yaptım ama 31+5de kontrole gittiğimde bebek kanalda demişti doktor
Elif-ayaz Eliffyamann rahim ağzı uzunluğuna baktırdınız mı bu şikayetler rahim ağzı kısalığında da oluyor
Eliffyamann peaceandlove teşekkür ederim canim dikkate alacağım, bas aşağı duruyordu hala ayni hissediyorum