minikbebegim06 merveabdullahates gazını çıkarmadan olur mu ya bebeğin gazını cikarmaniz gerekiyor uykusu hafifte olsa çıkarın eziyet resmen onun icin
merveabdullahates minikbebegim06 haklısınız oğlum böyle değildi uykusu derin altını açarken bile sessiz kalırdı kızım öyle değil alt açmada bile kıyamet koparıyor göbeği şişer diye korkuyorum
gamze_gs88 merveabdullahates şimdi şöyle söyleyeyim gazını çıkartmamanız çok büyük hata Allah korusun kusmugunu yutar ve bogulur artı gazını çıkartmadığınız sürece dahada huzursuz olur sonra asla önüne geçemezsiniz lütfen gazını çıkarın bunu çocuk doktoruna söyleseniz size çok ama çok kızar bebeklerde gaz çıkartmak çok önemlidir
merveabdullahates minikbebegim06 uykusu bozulmasın diye değil ağlıyor göbeği şişecek diye korkuyorum çocuk doktorum bebeği ağlatma dediği için korkarak davranıyorum
minikbebegim06 merveabdullahates yani Allah korusun gazını çıkarmadığınız için çocuk kusarken bogulsa tıkansa daha mı iyi varsın geç dalsin uykusu bozulsun sağlığıyla oynamış oluyorsunuz
diyarnursezer merveabdullahates Allah aşkına 13 günlük bebeğin gazı çıkarılmaz mı? cocuk gazdan kusmaya çalışıyordur yapmayın etmeyin bağırsakları ne daha onun
merveabdullahates diyarnursezer haklısınız ikinci çocuğum ama bu bebeğim daha farklı ve doktor göbeğin görüp ağlatma diyince korkmaya başladım
akidesekeri Kusmanın gazla alakası yok. Bebeğin gazı çıktıktan sonra da kusar, bebek reflü olduğu zamanda kusar. Kusmunu yutmaması için bebeği hafif yan yatırın.
minikbebegim06 akidesekeri nasıl gazla alakası yok birkaç gün gaz çıkarma tut o gaz senin mideni nasıl bulandırıp kusturuyor bak bakalım
melike1-2 @merveabdullahates ilk bebeğiniz sanırım 😊gazını her emzirmede düzenli çıkarıp öyle tekrar uyutun Allah korusun gazını kendi çıkarmaya çalışırken kusup boğulabilir uykusunda muhtemelen geğirmeye çalışırken kusuyor çünkü gazını çıkartıp uyutursanız olmayacaktır.
merveabdullahates melike1-2 ilk değil ama ilk gibi çok değişik hem zayıf hemde çokaplayan bir bebek oğlum öyle değildi
minikbebegim06 gamze_gs88 doktorada mi sormamış çevresinde kimse yok mu hadi yok arastirmamis mi teknoloji çağındayız ya benimde ilk bebeğim şubatta doğacak Allah nasip ederse daha doğmadan araştırıp okuyup kendimi geliştirmeye çalışıyorum bebeğin gazdan hali kalmamıştır yazık boğulsa etse ne olacak buraya post açıp mı soracak
Mejsa merveabdullahates gaz koca koca insanlarda nelere yol açıyor o yazık ne yapsın her emzirmeden sonra gazını çıkarmanız lazım ki süt zaten gaz yapan bir besin yani. Üzüldüm yavrucağa. Ebeler doktorlar ilk zamanlar 20-25 dk bile sürebilir çıkarmanız ama çıkarmadan bebeği rahatlatmadan bırakmayın diyorlar siz 13 gündür çıkartmadım yazmışsınız
minikbebegim06 merveabdullahates emzirin sonra 10 dk en az dik pozisyonda tutun gazını da çıkarın öyle yatırın daha kötü şeylere sebep olacaksınız
Mejsa akidesekeri :D bebek kusar bu normal çünkü henüz doydum doymadım mantığı yok ama siz gazının çıkarılmamasını normal görüyorsunuz ilginç
minikbebegim06 akidesekeri bebeğin kusması değil anormal olan sizin gazını cikarmamasini normal görmeniz çıkarsa sanki kusmayacak mi diyorsunuz resmen
Balbebek012 merveabdullahates merveabdullahates Doktora danış bir bilene danış her emzirme spnrası o bebeğin gazını çıkarmak zorundasınn bebek tek başına çılaramaz uyanmasın diye bebeği zor durumda bırakma
akidesekeri Mejsa ben böyle bir şey söylemedim. Kusmanın gaz ile ilgisi olmadığını söyledim ve ekledim bebek gazı çıktıktan sonra da kusar dedim
gamze_gs88 merveabdullahates göbeğini bilemıyorum ama kusmugu yutarsa neler olacağınıda düşünün derim siz hayla kararlarsınız anladığım kadarıyla
minikbebegim06 merveabdullahates bebek bu illaki ağlar bu normal olan asıl anormal olan 13 gündür gazı çıkarılmamış bir bebek. Hiçbir bebekte gazını çıkardınız diye ağlamaz