myangelson Mejsa evet hem fitil hem hap olarak kullanılıyor o çoğu kişi fitil olarak alıyor direk o şekilde vajinaya parmağınızla itiyorsunuz. Ben hap olarak alıyorum hap halinde yan etki fazla oluyor vücut alışana kadar
aden_unsal05 Mejsa Eşin yardımcı olsun canım sana vajinaya yerleştirip biraz itmen gerekiyor eğer haftan ileriyse benim gibi bunu maalesef göbeğinden yapamıyorsun
seyma0661 Mejsa ben vajinal kullandım gün içerisinde vitamin vs çok hap içiyordum bide uyku vs yan etki yapıyormuş doktorum akşamları uyumadan önce vajinal almamı söylemişti daha etkili oluyormuş
Mejsa seyma0661 bana başka fitil de yazmış böyle saçma geldi ama buna da vajinal dediğine eminim bir yandan en iyisi hocaya sorayım yarın tekrar bunu da gece yatmadan kullanmak gerekiyor yani vajinal yolla kullanırsak
seyma0661 Mejsa evet ne kadar uzun vajinada kalırsa o kadar iyi ayağa kalkınca bi süre sonra akıyor çünkü
Nhrr Mejsa fitil daha etkili. Vajinaya parmağınızla ileri doğru itekleyin ayağınızin altına yastık koyun en az yarım saat yatın. Fazlasıni atıyor ilaç beyaz parçacık halinde ben gece yapıyorum sabah bile atmaya devam ediyor.
elifliyamoms Mejsa ben de fitil olarak kullanıyorum doktorum ağız yoluyla alındığında çok fazla yan etkisi var böylesi daha iyi dedi. Sabah akşam kullanıyorum gece yatmadan atıyorum sabah da erken saate alarm kurup atıp tekrar uyuyorum yoksa çok etkili olmuyor