[silindi] Vallahi kimdir nedir bilmiyorum ama Ruh hastasının teki millete salliyo ,kızın birinin kocası tokat atmis dertleşmek istemiş söylemiş , buda hemen başlamış sallamaya Vay efendim sana tokat atan insana nasıl hala eşim diyorsun , kocanın eline bakıyorsun Eziksin kendi hayatına bakamiyorsun , daha 24 yaşındasın Ve hamilesin , Acaba 40 yaşında mi evlenmesini bekliyordu 24 yaş gayet normal bir yaş sanki çocuk gelinmiş gibi muamele yapmalar , Kızın maddi manevi hiç bir şansı yokken kendine hayat kuramıyorSun ezik bilmem ne demesi , Şiddeti normalleştirmek için söylemiyorum ama bugün tokat yemissin yarın kadın cinayeti olur , çok müge izliyo teyzem ,😂😂😂 Hayır kalk kıza yardım edelim düzen kursun o zaman desek Hayatta kılını kipirdatmaz , Sonra bize dönüyor sizde koca parasi yiyorsunuz eziksiniz acizsiniz bilmem ne , Başlarim onun hamilelik hormonlarına Onda varsa bizde de var ama kimseye sallamiyoruz veya başkasının acılarıyla beslenmiyoruz , neymiş biz Türkiye’de Kaldığımız için 30 yıl geriden geliyormuşuz Cahilmisiz , Varosa Bak Çıktığı yeri beğenmiyor ,,😂😂😂