umrumdadegil Balbebek012 gerçekten ya hayır hadi okumadın diyelim mantıklı da mı düşünemiyorsunuz öyle değil mi? Kidsteki kürk olayını gördün mü bu arada 🤣
Suuu-- Imasleeper Ahahahahah Doğru bir de şekerli su icireyim sarılık olmasın ,😂😂😂 Saçmalıklara bak ya dimi
Imasleeper Suuu-- tabiii emzik tutmuyosa bala batır emziği öyle ver unutma bak eğer bebeğin baldan kızarıp bozarırsa doktora gitme hemen bi su ver içi yanmasın bebişin 😂😂
busra_basturk ASE6154 bunu bende kaynanamdan duymuştum eşim sırtına varasıya aşırı tüylü kime çektin böyle diye sormuştum kaynanamda hamileyken bilmeden şeftali çok yedim demişti 😅
[silindi] Imasleeper bir de fotoğrafın fake olduğunu söyleyenlere nerden bulmuşum hani atın demişti 🥲🥲🥲 ben bu işleri beceremiyorum instagrama attım ordan kaydettim dedi, sonra dedi yok arkadaşımdan aldım fotoyu ahdjdjjd en son kabul etti 🤣🤣
Suuu-- Imasleeper Olur tabi neden olmasın Her şeyde doktora mi gidilir zaten , Eskiden doktor mu vardı 😂😂😂
Imasleeper Suuu-- hiiiç doktor bişi bilmiyo ki zaten ne bilecek sen buraya yazarsın burdakiler yardımcı olur sana ♥️♥️♥️