umrumdadegil Balbebek012 yuh ya kokmustur o bebek. Benim oğlum iki gün yikamayınca ekşi ekşi süt kokardı🤦🏻♀️ düşün bende Şubatta doğum yaptım ona rağmen her gün yıkadık çocuğu. Annen haklı banyo yapmasa çocuk pislikten hasta olacak
Balbebek012 umrumdadegil evet kokar yani kusar silsen bile o bebiş kokar yani vallahi çoğu bebeğe acıyorum bir de beni linçledi kör cahiller…
nimetdeniz minikbebegim06 evet hatırlıyorum gerçekten şaka gibi ya bunu yapan ve bunu destekleyen normal gören birilerinin olması 🤣🤣
Tuba-M55 Balbebek012 ay o bez biriktirme postunu ben de unutamıyorum 🤦♀️ bi de biriktirmeyenler kör cahil olmadığımz kalmıştı 🤮
Balbebek012 Tuba-M55 ayy evet evet hakaret etti dinsiz yerine koydu bizi dinimiz temizlik dini oysa bazıları öyle çarpık yaşıyor ki valla ben en çok bebeklere üzülüyorum
umrumdadegil Imasleeper bi de şey vardı kız ilk üye olduğum zamanlarda sormuştu bi kadın 🤣 ben kulaklıkla müzik dinlesem bebeğim de duyar mı diye sormuştu 🤣
Balbebek012 umrumdadegil ayy keşke çoğu üreme derdine düşmeden önce okusa bir şeyler öğrense ciddi cahil bir kesim var
staRmama Ferda33 çok küçük kuzum da benim postum var oraya yazın bu postlar dağılmasın ☺️ diğer kontrolde at mutlaka
Ferda33 staRmama sağol canım kaç haftalıkken belli olur peki birde çok küçük değil mi bana mı öyle geliyor kafamda deli sorular 😝
Suuu-- Balbebek012 Yuh ya İğrenç bişey , bana da biri dediki Bebeğin 40i çıkana kadar yıkama ıslak mendille sil , oldu canım dedim Eve adım atar atmaz yikiycam Asla Tahammül edemem öyle şeylere pislik ya , 😂
Balbebek012 Suuu-- ayy iyi ki dinleme mişsin bir de ıslak mendil mi Allah akıl versin yahu. Ben iki bebeğimi de göbek bağı düşene kadar yıkamadım ama ondan sonra hep yıkadım ve sana şunu diyeyim çok şükür kızım 5 yaşında olacak hasta olması sayılıdır su banyo bağışıklığı güçlendiriyor kızım kış bebeği ver her gün yıkadım 5 dk yıkamanın kimseye zararı olmaz sonuçta sana diyim çoğu totosu yemiyor rahatına geliyor ondan ilgilenmiyor lar
babyUras_ Imasleeper dondurma yedim bebeğim üşür mü ? Kızartma yağı göbeğime sıçradı bebeğim yanmışmıdır ? Bu gibi sorular 😅
Dunyam28 Mrvsmt2502 ama cahilsiniz diyen kötü oluyor genelde onlar masum ve saf biz şeytan oluyoruz cahil diyince , şu an en tahammül edemediğim şey cehalet
Mrvsmt2502 Dunyam28 benimde ya gerçekten. Ben hamileyim, 2.5 yaşında kızım var kızıma kendi uyumasını öğrettim onun yanında oturuyorum o uyuyor bende o ara kitap okuyorum. Kendime kitap okumak için fırsat çıkarttım mesela ama bazıları hiç okumuyor eksikliğini de hissetmiyor 🥲
20212025 Rabiaa3404 onu bnde okumuştum kadının kocası polisti hatta yanlış hatırlamıyorsam. Sonrası ne oldu acaba
Beybyi Ben tatile gideceğimi söylemiştim 3. Ayım da biri de yorum yapıp evinde otur bu halinle mi gideceksin demişti bende dışarısı bana iyi geliyor demiştim o da bana inşallah tatilden döndüğünde düşük yaptım diye ağlayıp post acmazsin demişti bazı kadınlar gerçekten hemcinsine düşman 🫠
Suuu-- Beybyi Cekemedigi için öyle demistir ne alakası var , Sanki Uludağ’a kayak yapmaya gittik karnımiz burnumuzda ahahahahah😂😂😂