[silindi] Balbebek012 kesinlikle öyle ilk postunda bana saydırıyor ama özelde bak şöyle şöyle oldu sence ne yapayım diye soruyor 🤣🤣🤣
[silindi] Deleted33000 ben de gördükten sonra gittim abdest aldım shjsjsjs cevap yazmadan kaçtım hemen 🤣🤣
Ulgen minikbebegim06 postu okuyunca sinir olmamak elde değil bana fenalık falan basıyor bir de açık açık gazını almadığını yazmış bazen tepki almak için yaptıklarını düşünüyorum
A145N Ulgen biraz önce denk geldim ona 13 gündür çocuğun gazını almamış çocuk yeni doğan bebek kendini kusturuyo uykusu da hafif olduğu için almiyorim yazmış şaka gibi
umrumdadegil Balbebek012 burunları alıştıysa tabi kokmaz onlara 🤦🏻♀️ bazı insanlar çok rahat galiba çözemedim
Balbebek012 umrumdadegil şuursuz bence net biri de 2 hafta banyo yaptırmıyormuş ya ben doğuda yaşadım kar kış varken bile bebeğini hep banyo yaptırdım annem 70 yaşında o bile derdi güğüm de su ısıtıp gün aşırı bizi yıkarmış o zorlukta bile
aresmia umrumdadegil Kız surat yapınca kendini kötü hissetmiş. Hamileyim yani kızacak ne vardı diyordu 🙈 kendisini içinde aklamak için yazdı bence
umrumdadegil Balbebek012 yuh ya kokmustur o bebek. Benim oğlum iki gün yikamayınca ekşi ekşi süt kokardı🤦🏻♀️ düşün bende Şubatta doğum yaptım ona rağmen her gün yıkadık çocuğu. Annen haklı banyo yapmasa çocuk pislikten hasta olacak
Suuu-- Balbebek012 Yuh ya İğrenç bişey , bana da biri dediki Bebeğin 40i çıkana kadar yıkama ıslak mendille sil , oldu canım dedim Eve adım atar atmaz yikiycam Asla Tahammül edemem öyle şeylere pislik ya , 😂
Balbebek012 staRmama denk gelmediğine sevin ben çoğu bebeğe çok üzülüyorum ne annelere denk geliyorlar…
staRmama Ferda33 çok küçük kuzum da benim postum var oraya yazın bu postlar dağılmasın ☺️ diğer kontrolde at mutlaka