Ro21 öncelikle kesinlikle her doğum bir değil bunu bil ve asla olumsuz doğum hikayelerini falan okuma☺️ Tamam zor kolay değil ama inan öyle çok çok dayanılmayacak bir şey değil. Olsa kimse 2. Çocuğu istemezdi (ben şuan 2. ye hamileyim😁). Ben hep şöyle düşündüm rabbim nasip ettiyse bir şekilde de yardımcı olacaktır inşallah, dünyaya yeni bir insan getiriyoruz bu öyle kutsal öyle güzel bir şey ki, aslında bütün olumsuzlukları bir kenara bırakıp bunu ve evladımıza kavuştuğumuz anı düşünmemiz gerekiyor🥹 Gebe okulundaki ebenin önerisi ile sancı boyunca hep lavanta yağı bileğimdeydi kokluyordum, tahta tarağım da hep elimdeydi (çok garip ama sancıları hafiflettiğine inanılıyor, bana da iyi geldi). Bunun haricinde bağırmamalısın, çünkü bağırmak sdece seni yorar, bebeğini korkutur. Halkımızda öyle bir algı var ki sanki bağırmayan doğum yapamıyor gibi…🥹 Yani en son diyeceğim şey şu ki canım bebeğini kucağına aldığın an her şey uçup gidiyor ciddi anlamda unutuyorsun ve ağrı sızı hiçbir şey kalmıyor, bu bir gerçek gerçekten inan. İnşallah çok güzel ve kolay bir doğumun olur🥰🌸🤲🏼