Mejsa defnevedoruk bana da bi öyle gelmiyo değil de bakalım doğumu merak ediyorum hâlâ sormadık nasip daha 5 ay var nerdeyse kaç olur 😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Burnosunn_annesi 16.000 Eski fiyatıydı. Kime göre neye göre uygun tartışılır. Bence üzerine bukadar zam koymaları olmamış.
Burnosunn_annesi MiracAlpinveUmutunAnnesi ben bugün gittiğim hastaneden normal 55 sezeryan 67 duyunca bana ucuz geldi yine pahalı ama oda ayrı 😪
MiracAlpinveUmutunAnnesi Burnosunn_annesi Çok yani ya çok her türlüsü aşırı pahallı bu nedir? Bukadar da olmaz ki. Daha eşim zamlı maaş almadan bukadar zam çok fazla. Allah herkesin yardımcısı olsun
Burnosunn_annesi MiracAlpinveUmutunAnnesi evet Rabbim yardımcımız olsun zor devletten sıra bulunmuyor gidiyorsun olmuyo her doktor aynı çıkmıyor 😒
Suuu-- defnevedoruk Uyguna gidiyormussunuz Ben 2 bine gidiyordum , Şuan ne kadar bilmiyorum Haftaya gidicem zamlı fiyatı öğrenmedim henüz
Suuu-- defnevedoruk Yok artık o zaman fazla aliyorlar Bence hastaneye gidin daha iyi sonucta doğum hastanede olcak sağlıkla gelsin inşallah Bebiş Annesi 🥰
MiracAlpinveUmutunAnnesi Akoalalover_ Evet bende çok şaşırdım ya. Herturlu insanın kafadi kurcalanıyor. Olduğum yerde düzgün bir devlet hastanesi olsa dogurcam da oda yok
Pelnztrk defnevedoruk muayene bilmiyorum da, doğum ücreti çamlıca medipol hastanesi normal doğum 18 bindi 25 bin olmuş. Sezeryan 24 binden 35 bin olmuş