ayseayseaysee agacall daha erken. Ben tahmini adet tarihinden 2 gün gecikme görünce kaset test yapmıştım. Bence biraz daha beklemelisin ama kan testi hemen beta değerini verir mi bilmiyorum açıkcası. İnşallah istediğin sonucu görürsün ❤️
nurdaneg0716 agacall Biz 1 ay korunmadik ve o ay direk gebe kaldım herhalde 3 5 ay sonra tutar diyordum ama hemen kaldım
iremd-1798 agacall korunmayı bıraktıktan 2 gün sonra hamile kalmıştım. Birliktelik için çok doğru zamana denk getirmişim şans eseri 🥹 istiyorsanız Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah ❤️
agacall iremd-1798 bende reglimden 5 gün sonra ilişki yaşadım uygulamada orta doğurganlık seviyesi yazıyordu umarım tutmuştur. Kan testi verecektim bugün ama ilişkinin üstünden 9 gün geçti kanda çıkar mı bilemedim
iremd-1798 agacall 9 gün az olabilir isterseniz biraz daha bekleyin. Netlik almak için biraz daha beklerseniz daha sağlıklı olur. Adet gününüz ne zaman acaba?
agacall iremd-1798 en son 16 aralıkta başladı ama pek düzenli değildi ondan öncekin hatırlamıyorum tarihini
iremd-1798 agacall anladım en azından 10 unu bekleseniz mi netlik için bildiğim erken gebelik testleri de 6 gün erken sonuç veriyor. Rabbim tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼
agacall iremd-1798 Ben fransadayım gidip kafamıza göre kan tahlili veremiyoruz. Aile doktorunda 3 saat sıra bekledim kan tahlili reçetesi yazıp versin diye. Acaba onun bir gün sınırı var mı kaç gün içinde kullanılması gerek bilmiyorum umarım onu kaçırmam🫠
iremd-1798 agacall ooo o zaman çok zor Allah yardımcınız olsun. Hamileyseniz umarım tez zamanda güzel haberler alırsınız ☺️
Merimeri06 agacall Ben ilk hamileligimde korunmayi bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım bunda da 4 senedir bir kere korunmasız iliski yaşadık o da da hamile kaldım🫣 yani hiç belli olmuyor ama bir seneye kadar normal bir seneyi gecerse problem vardir
Gamzeli_03 agacall bunun cevabını vermek mümkün değil canım Rabb’im bilir nasip edecek ise aynı ay etmeyecek ise yıllar sürer
Vlog1345 Korunmayı bırakır bırakmaz o gece hamile kaldım. Pcos olduğum halde hatta doktor hamile kalman biraz zor olur demişti. Tamamen şans işi bence